Home » Over ons » Afterservice » Onderhoud website

Onderhoud website

WordPress onderhoud op maat door LupsOnline

Het hebben van een website is natuurlijk erg fijn wanneer u ondernemer bent: de website fungeert als visitekaartje. Ook voor particulieren is een website uiteraard leuk! Maar bij het hebben van een website komt ook onderhoud kijken. Dergelijk WordPress onderhoud en andersoortig website onderhoud kunt u met een gerust hart aan LupsOnline overlaten. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Ga aan de slag met een WordPress onderhoudscontract en bekijk de handige instructievideo!

De altijd redelijke tarieven voor WordPress onderhoud bij LupsOnline

Onderhoud webshop of website onderhoud kunt u bij LupsOnline voor een zeer redelijk tarief laten verrichten. Wij vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn voor verschillende ondernemers. Met een handig onderhoudscontract of een strippenkaart bent u bij ons zeker goedkoop uit. Met een offerte aanvraag weet u altijd snel waar u aan toe bent. Bekijk hieronder alvast wat u kunt verwachten:

 

N

WordPress up-to-date

N

Scan op Malware

N

Maandelijks rapportage

N

Template up-to-date

N

Uptime monitor

N

Dagelijkse back-ups

N

Plugins up-to-date

N

Extra beveiliging

N

Helpdesk binnen 24 uur (werkdagen)

*Zie bovenstaand overzicht voor de standaard functies.
Minuten kunnen worden opgespaard d.m.v. het strippenkaartsysteem. Maximum geldigheid van 5 jaar.

Onderhoud bestellen bij LupsOnline

Wilt u aan de slag met een ervaren webdesign bureau? Vraag dan een offerte aan voor onderhoud webshop, onderhoud website of meer. Of u nu bestaande klant bent of niet: wij bekijken graag de mogelijkheden. Wij maken een succes van uw website!
}