Home » Over ons

Over LupsOnline

Bij LupsOnline willen wij onze klanten op de meest complete wijze ondersteunen. Het maken van een website en webshop is vaak nog maar het begin van het werven van ‘online bekendheid’. Al onze diensten (website maken, webshop maken, video content, foto contentSEO diensten, grafisch ontwerp, juridische documenten, domeinnaam & hosting en social media) zien wij als verlengstuk van het verhogen van uw online bekendheid. Wij vinden het ontzettend belangrijk uw bedrijf (website) op passende wijze neer te zetten.

Waarom samenwerken met LupsOnline?

Met onze interdisciplinaire aanpak ontzorgen wij onze klanten zo volledig als mogelijk. U hoeft als klant aan geen van de aspecten te denken, wij zorgen dat alles op de juiste wijze wordt geïmplementeerd.

N
Kwaliteit staat voorop
N
Betaalbare dienstverlening
N
Aaneensluitende diensten
N
Extra functies mogelijk per dienst
N
Enthousiast en gedreven team
N
Snelle oplevering
N
Altijd werk op maat
N
Alles in goed overleg met de klant

Ons team

Bij LupsOnline zijn Michael en Wesley Lups eigenaar en oprichter. Wij hebben beiden passie voor ‘online werk’, en alles wat erbij komt kijken. Juist door onze brede dienstverlening, kent ons team met diverse achtergronden. Marketeers, juristen, schrijvers en meer! Wij werken met een prachtig team om het beste voor uw bedrijfsvoering optimale kwaliteit te realiseren.
Michael Lups

Michael Lups

WordPress Specialist, SEO & Hosting

Wesley Lups

Wesley Lups

Cameraman, Editor & Fotograaf

Steven Vrolijk

Steven Vrolijk

Juridisch Specialist

Hilde Busser

Hilde Busser

Webdesign & Content Creatie

Ilsa van den Heuvel

Ilsa van den Heuvel

Social Media Expert

Missie

Het is absoluut onze missie om klanten zo volledig mogelijk te ondersteunen. Zoals gezegd bieden wij veel diensten. Door een samenwerking met ons aan te gaan, hoeft u nog maar aan weinig zaken te denken.

Visie

En wat is onze visie hierbij? Onze visie focust zich op kwaliteit. Kwaliteit staat voorop. Onze klanten worden nimmer afgescheept met een rommelig product. Wij staan ervoor in dat alles is naar wens van de klant.

Projecten

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Recensies

Aan de slag met LupsOnline?
Wij staan klaar!

}