Home » Diensten » Webshop laten maken

Professionele webshop laten bouwen

Bent u ondernemer en heeft u een product dat u op eenvoudige en slimme wijze aan de man wilt brengen? Een webshop is dan ideaal: e-commerce is immers de ‘toekomst van het shoppen’. Maar hoe gaat u deze webshop laten bouwen? Het is immers van algemene bekendheid dat een webshop net wat meer kennis vereist dan een reguliere website. Een webshop laten maken door een webshop bouwer is daarom een goede optie. En door LupsOnline kunt u uw webshop laten maken zonder enige zorgen!

Extra functies

Zoals dit ook bij websites is, kunnen wij extra functies inbouwen in uw webshop. Denk aan een handige livechat functie bijvoorbeeld. Maar wat kosten die extra functies voor een webshop? De tarieven voor extra functies zijn zeer betaalbaar bij ons. Bent u benieuwd geworden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Webshop op maat verbouwen

Soms komt u in een situatie waarin u al een webshop heeft, maar dat u deze wilt laten aanpassen (verbouwen). Een webshop verbouwen kunt u door ons laten uitvoeren. Hierbij is maatwerk erg belangrijk: wij gaan immers aan de slag met een bestaande webshop. Uiteindelijk kunt u bij ons rekenen op een passend en goed resultaat. Benieuwd wat de kosten hiervoor zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Tarieven webshop laten maken

Zoals gezegd kunnen wij voor u een prachtig webshop bouwen. Hierbij luisteren wij goed naar uw wensen en zorgen we voor een passend resultaat. En uiteraard vraagt u zich af wat de kosten voor een webshop zijn bij LupsOnline. Men denkt vaak dat dit erg duur is. Niets is minder waar: bij LupsOnline maken wij uw webshop voor een zeer betaalbare prijs. En dat wil bij ons niet zeggen dat de kwaliteit minder wordt! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Standaard inbegrepen functies

Een goed functionerende webshop is belangrijk voor u, maar ook voor ons: u bent immers klant bij ons. Met de standaard inbegrepen functies van LupsOnline functioneert uw webshop beter.

  Volledig in eigen huisstijl

  Geheel op maat

  Geschikt voor pc, tablet en mobiel

  Aangepast op jouw product of dienst

  Premium templates

  Ervaren ontwerpers bouwen uw website

  Producten zelf invoeren

  Betalingssysteem via Mollie

  Productfilters

  Kortingscodes

  Automatisch facturatie klant

  Bestellingsoverzicht

  Omzetoverzicht

  Homepagina met speciaal layout

  Contactpagina met speciaal layout en contactformulier

  3 extra pagina's met speciaal layout

  5 extra 'eenvoudige' pagina’s

  15 werkdagen eerste concept

  5 werkdagen per feedbackronde

  Gebruiksvriendelijk systeem

  WordPress CMS Systeem

  Geen technische kennis vereist

  Pagebuilder

  Contenten zelf eenvoudig wijzigen

  Teksten plaatsen, wijzigen en opmaken

  Pagina’s zelf toevoegen, wijzigen en dupliceren

  Blogs zelf toevoegen, wijzigen en dupliceren

  Pagina's of berichten opslaan als concept

  Voorbeeld functie, voordat je gaat publiceren

  Oude versies van de pagina's en blogs terughalen

  Afbeeldingen plaatsen

  Audio bestanden plaatsen

  Youtube video’s plaatsen

  Menu aanpassen

  Overal en altijd inloggen

  Meerdere gebruikers mogelijk

  Geen limits

  Geen verplichte maandelijkse kosten

  Modules zelf toevoegen

  Galerij module

  Blog module

  Nieuws module

  Prijstabel module

  Porfolio module

  Slider module

  Google Analytics koppeling

  Aanmelding bij Google & Bing

  Zoekmachine vriendelijke titels en URL’s

  SEO hulpsysteem om teksten te schrijven

  Google weergave (META) zelf toevoegen

  Handige app om statistieken te zien

  Bezoekers statistieken bijhouden

  Overzichtelijke rapportages

  Instructievideo

  Hosting + Domeinnaam 1ste jaar inbegrepen

  50% korting onderhoudspakket brons 1ste jaars

  Klantenservice per telefoon, mail of WhatsApp

  Gratis support

  Hulp op afstand

  Meer dan support nodig? Wij geven de prijs altijd van te voren aan.

Aan de slag met een webshop?

Een webshop laten bouwen door een echte specialist? Wij regelen het! Vraag een offerte aan of neem contact op. Wij staan altijd voor u klaar bij LupsOnline.

Onze laatste projecten

“Een goede webshop kan ervoor zorgen dat uw omzet aanzienlijk stijgt. Werkt alles goed aan de voor- en achterzijde van webshop? Staan de producten erin zoals u wilt? Bij LupsOnline laten wij geen aspect onbelicht als het gaat om webshops bouwen.”

Webshops

Websites

Tevreden klanten

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Zeer positief over LupsOnline! Je behoefte wordt goed bepaald en je wordt op een energieke en proffesionele manier naar een top resultaat geholpen.100% een aanrader!
Dylan van Wassenberg
Dylan van Wassenberg
19:05 02 Nov 19
Danielle de Geus
Danielle de Geus
17:07 13 Jan 22
Goede kwaliteit en zeer laagdrempelig contact. We hebben genoeg momenten gehad waarop we met LupsOnline in overleg zijn gegaan totdat we de mooiste resultaat hebben bereikt. Nogmaals bedankt, toppers!
Husayn K
Husayn K
17:23 31 May 21
michael heeft ons enorm geholpen met het opnieuw bouwen van een website. Ook heeft michael veel contacten zodat hij je overal mee kan helpen daar waar je de mensen zelf niet kent. Het contact is super, snel respons en vooral een eerlijk respons. Dankjewel lupsonline!
jantine keurhorst
jantine keurhorst
11:42 30 Mar 20
Onlangs heeft Michael onze nieuwe website opgeleverd. Erg tevreden over het resultaat. Alle behoeftes zijn goed vertaald en gerealiseerd. Tijdens het hele traject op een fijne manier samengewerkt.
J.J. Brand
J.J. Brand
20:02 11 Jan 20
Ik gaf mijn bedoeling en doel van de site aan en er is voor mij een site gemaakt die daar helemaal aan voldoet en ook nog eens zeer snel!!! En daarbij kreeg ik een instructievideo, zodat ik eenvoudig zelf mijn site kan bijhouden en bijwerken. Het was een zeer prettige samenwerking.Volgend jaar heb ik nog een site nodig, voor ander werkzaamheden en zal ik zeker weer het vakmanschap van LupsOnline inschakelen.
Arnold Bos
Arnold Bos
18:25 22 Oct 19
Enorm blij met mijn professionele, gebouwde webshop. Met veel geduld geholpen. Fijne communicatie, bij oplevering een keurig, duidelijke uitleg gekregen. Heel erg bedankt voor de uitstekende service, ik ben meer dan tevreden!
Iris Eveleens
Iris Eveleens
16:36 06 Oct 21
Doelgericht, efficiente werkwijze, snel en vriendelijk! Ik raad dit iedereen aan die een website wil laten maken!
Dave Marvin
Dave Marvin
10:38 11 Mar 19
Lups Webdesign is een professioneel en efficient bedrijf dat mij uitstekent heeft geholpen met het maken en verbeteren van mijn CV. Ik kan zijn services absoluut aanraden.
Wiebe Schouten
Wiebe Schouten
07:33 17 Dec 18
Samenwerking: super!Snelheid: zeer tevreden!Vriendelijkheid: helemaal top!Kwaliteit: 10+Een echte aanrader!!!!!
Oumayr Ouways
Oumayr Ouways
18:00 19 Sep 19
Al een aantal jaar werk ik nauw samen met Michael van LupsOnline. Michael is erg flexibel en komt geregeld langs om alle plannen met elkaar te bespreken. We hebben diverse projecten door LupsOnline laten uitvoeren en gebruik gemaakt van de verschillende diensten. Michael heb ik al aan een aantal andere kennissen met een gerust hard mogen aanbevelen die op dit moment ook diensten afnemen van LupsOnline.
Sorent Bedrijf
Sorent Bedrijf
13:41 29 Nov 19
Zeer prettige samenwerking met Lups webdesign. Michael reageert snel op mail, denkt met je mee in oplossingen en weet je wensen goed te vertalen in een mooie website. Zeker een aanrader voor iedereen die een mooie en vakkundige website wil laten maken. In de toekomst zullen wij zeker nog vaker gebruik gaan maken van de kennis die Michael heeft.
Arendsnest Arendsnest
Arendsnest Arendsnest
20:48 12 May 19
Lups Online heeft een bedrijfsfilm gemaakt. De voorbereidingen en het filmen verliep professioneel en zeer prettig. De geïnterviewden werden keurig bejegend en geïnstrueerd. De film is perfect gemonteerd en na de 1e correctie was de film perfect. Vanuit Veluweportaal raden we Lups Online zeker aan
Peter Lups
Peter Lups
16:52 22 Nov 19
Contact opgenomen met veel eisen en lastige vragen. Hier is op een professionele manier werk van gemaakt wat uit eindelijk resulteerde in schitterende content. Erg positief over LupsOnline!
Luc Nijland
Luc Nijland
15:51 21 Dec 20
Bij LupsOnline heb ik (o.a.) een logo laten maken. Dit was een fijne samenwerking: het logo was precies zoals ik het had gewild en de communicatie vlot.LupsOnline is een energiek en professioneel bedrijf: echte aanrader!
S Vrolijk Holding B.V.
S Vrolijk Holding B.V.
12:36 02 Nov 19
Goede samenwerking met Michael en een nette oplevering van mijn website. Blijft hulp ondersteunen daar waar nodig is en schrikt ook niet van een berichtje om 8 uur 's avonds.
Bjorn
Bjorn
09:35 25 Jan 21
LupsOnline heeft voor ons diverse promotiefilmpjes opgenomen en geproduceerd.Wesley is flexibel en accuraat, denkt mee en levert een prima product.Een inhoudelijk vakman en ook thuis in alle ins and outs in social media land.LupsOnline, een aanrader om mee samen te werken.
Carel Schott
Carel Schott
18:31 20 Feb 20
Lups Webdesign is een professioneel bedrijf dat goed met je wensen meedenkt, vlot werkt en kennis van zaken heeft. Een absolute aanrader om je website door te laten bouwen!
Jennifer De Smalen
Jennifer De Smalen
06:57 23 Oct 18
Zeer fijne ervaring, er wordt goed naar je wensen geluisterd en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Een absolute aanrader!
Royal Wedding Design
Royal Wedding Design
11:00 12 Apr 21
Wij zijn heel blij met Lupsonline. Korte lijntjes en onze site helemaal naar wens opgebouwd! En bij vragen wordt er snel gereageerd!
Peter Van Halder
Peter Van Halder
08:20 27 Jan 20
LupsOnline heeft in opdracht een bedrijfsfilm gemaakt van ons nieuwe bedrijfspand. Wesley Lups heeft tijdens het proces met ons meegedacht en ideeën aangedragen. De opnamedag verliep soepel. Naast de bedrijfsfilm hebben ze 20 instructiefilmpjes gemaakt. We waren in staat om het filmen van zowel de bedrijfsfilm als de instructiefilmpjes te combineren. Dit had als grote voordeel dat we efficient met onze tijd en middelen om konden gaan. Het eindresultaat is zeer professioneel en voldoet aan onze verwachtingen. De samenwerking met LupsOnline was prettig te noemen.
W. van der Laan
W. van der Laan
13:54 26 Mar 20
Robin Johannesma
Robin Johannesma
13:34 30 Jan 20
Dank voor een fijne samenwerking en een mooie nieuwe website. De communicatie en samenwerking is professioneel, duidelijk en prettig. De site werkt naar behoren en als ik vragen heb, kan ik altijd weer terug komen!
Irene van Gent
Irene van Gent
14:27 18 Nov 19
De eerste keer dat ik Wesley ontmoette zag en wist ik het al, die jongen gaat ervoor.Wesley is een hardwerkende, humoristische, vrolijke, nuchtere, serieuze en professionele vakman.Hij is betrouwbaar, weet gewoon waar hij mee bezig is en staat altijd open voor onverwachtse zaken.Met Wesley in zee gaan staat garant voor kwaliteit.
Lorié Productions
Lorié Productions
09:26 21 Feb 20
Het is prettig samenwerken met LupsOnline. Ons idee voor een website werd door Michael direct professioneel aangepakt hetgeen voor ons resulteerde in een functionele en mooie website waarmee wij erg tevreden zijn!
Melis & Ina Schimmel
Melis & Ina Schimmel
09:53 21 Jan 19
LupsOnline ondersteunt ons met webbouw, tooling en nu het neerzetten van een hoogwaardige webshop. De samenwerking met Michael en zijn team werkt bijzonder prettig. Hij denkt mee en daagt hij uit. Absolute aanrader!
Thomas Lapperre
Thomas Lapperre
13:58 16 Nov 22
We hebben met Wesley enkele bedrijfspromotie films opgenomen. Het was zeer prettig werken en we konden zeer snel schakelen. Er werd goed meegedacht en ingegrepen waar nodig. Wesley bedankt voor het eindresultaat
Golf4All Harderwijk
Golf4All Harderwijk
18:15 30 Apr 20
Bij deze wil ik jou, Michael, héél hartelijk bedanken voor al het werk dat je hebt verricht om van mijn bestaande site een prachtige up to date site te maken. Je hebt me verrast met het prachtige resultaat! Wat ik heel prettig vond was dat je zo open stond om samen te werken. Geweldig om te zien dat jij met al je kennis en ervaring ook mijn ideeën hebt kunnen verwezenlijken in de nieuwe website. Dankjewel daarvoor Michael. Al met al heb ik ons contact als prettig en jou als sympathiek ervaren. Dank ook nog voor de goede afronding en de duidelijk op een rij staande instructies om zelf te kunnen doen. Ècht SUPER!!!
Ingrid Oerlemans
Ingrid Oerlemans
17:55 15 Jun 20
Ontzettend blij met de nieuwe website, duidelijke, overzichtelijke en makkelijke webshop. En een zeer goede service, vragen worden snel opgelost, een echte aanrader als u een nieuwe website wilt laten bouwen.
Mart van der lee
Mart van der lee
19:36 19 Nov 18
js_loader

Webshops en meer:
Vraag vrijblijvend informatie aan

}