Home » Diensten » Video content

Video content

Video content (denk aan een professionele bedrijfsfilm of dronevideo) kan uw bedrijf goed helpen in het kader van marketing, naamsbekendheid en uitleg over producten/diensten. Bij LupsOnline kunnen wij video content voor u maken van goede kwaliteit. Hierbij heeft u verschillende opties die hieronder besproken worden. Vragen over een professionele bedrijfsfilm of anders? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Professionele bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken? Zeker een goed idee. Met een bedrijfsfilm geeft u mooi weer waar uw bedrijf precies voor staat. Het kan mensen aansporen te solliciteren, zaken met uw bedrijf te doen of gewoon interesse te krijgen! Bij LupsOnline verzorgen wij een betaalbare en professionele bedrijfsfilm en altijd geheel op maat.

Kwalitatieve aftermovie

Een aftermovie laten maken is een goed idee wanneer u bijvoorbeeld een groot evenement hebt gehad. Hierbij kunt u denken aan een bedrijfsevenement, maar bijvoorbeeld ook aan een bruiloft. De aftermovie vat als het ware de dag samen in een mooie video. Naast de professionele bedrijfsfilm is dit ook een van onze specialismen.

Rendabele Promotiefilm

Bij LupsOnline kunt u ook een promotiefilm laten maken. Met een promotiefilm kunt u op een door u gekozen wijze uw doelgroep benaderen. Waarom moeten zij kiezen voor samenwerking met u? Of waarom solliciteren bij uw bedrijf? Wij helpen u graag aan goede promotie met onze video content.

Handige instructievideo

Een handige instructievideo laten maken? Bij LupsOnline helpen wij u hier graag mee. Een instructievideo is de ideale manier om te zorgen dat uw doelgroep meer begrip krijgt van uw product(en) of dienst(en). Helderheid en hulp bieden zijn tegenwoordig belangrijke pijlers in het werkende leven.

Indrukwekkende dronevideo

Een drone film laten maken? Hierbij wordt er van bovenaf gefilmd en krijgt u op die manier een zeer unieke video. Met deze video’s onderscheid u zich op leuke wijze van andere bedrijven. Bij LupsOnline kunnen wij u ondersteunen met goede drone films met gecertificeerde dronepiloten!

Tarieven video content

Het fijne bij LupsOnline: u kunt er bij ons op rekenen dat de tarieven betaalbaar zijn. Betaalbare professionele bedrijfsfilms en passende video content voor uw bedrijf tegen een goede prijs! 

Bekijk via onderstaande knop ons tarievenoverzicht van video content.

Aan de slag met LupsOnline voor video content?

Aan de slag met de videoprofessionals van LupsOnline? Vraag eenvoudig een offerte aan en wij komen snel bij u terug!

Portfolio video content LupsOnline

“Video content kan op zeer belangrijke wijze onderdeel uitmaken van uw ‘online voorkomen’. Bij LupsOnline hebben wij verstand van het creëren van videocontent. Met passie en brede interesse in camerawerk en productie, kunnen wij u goed ondersteunen.” 

Video's

Bedrijfsfilms

Promotiefilms

Instructievideo's

Wat onze klanten over ons zeggen

Ingeborg Lups-Dijkema
Veluwe Portaal

Wesley Lups heeft voor Veluwe Portaal een bedrijfsfilm gemaakt. Wesley is de opdracht aangegaan en heeft onderhandeld over de voorwaarden en condities....

... Lees verder
Raymond Lorie
Lorié Productions

De eerste keer dat ik Wesley ontmoette zag en wist ik het al, die jongen gaat ervoor. Wesley is een hardwerkende, humoristische, vrolijke, nuchtere, serieuze...

... Lees verder
Carel Schott
Schott & Co

LupsOnline heeft voor ons diverse promotiefilmpjes opgenomen en geproduceerd. Wesley is flexibel en accuraat, denkt mee en levert een prima product. Een...

... Lees verder

Informatie over video content:
LupsOnline staat klaar!