Home » Diensten » Juridische documenten

Juridische documenten voor uw website

Wat kunt u zoal scharen onder juridische documenten die u op uw website hoort te plaatsen? Veel mensen die beginnen met een bedrijf (en daarnaast een website), vragen het zich af. Want wat is er nu precies allemaal wettelijk verplicht? En hoe kunt u documenten als algemene voorwaarden en een privacyverklaring het beste regelen? En hoe plaatst u ze vervolgens op de juiste wijze op uw website? LupsOnline biedt een totaaloplossing voor juridische documenten.

Algemene voorwaarden op website: belangrijk en snel geregeld

Algemene voorwaarden op website: waarom is dit zo belangrijk? Kort gezegd regelt u met algemene voorwaarden allerlei juridische zaken waardoor u goed ingedekt bent. En dit zorgt absoluut voor gemoedsrust: veel ondernemers blijven zich zorgen maken. “Heb ik alles juridisch wel goed geregeld?” en “Moet ik mijn algemene voorwaarden zelf maken of kan ik dit beter door een specialist laten doen?” Maakt u zich hierover maar geen zorgen: wij zorgen ervoor dat uw algemene voorwaarden perfect op maat geregeld worden. Een offerte algemene voorwaarden is binnen korte tijd opgesteld door een gespecialiseerde jurist!

Privacybeleid op website: verplicht op elke website

Sinds 25 mei 2018 is het in Nederland verplicht om aan te geven hoe u omgaat met privacygevoelige gegevens. De AVG wetgeving vereist privacybeleid. Veel ondernemers schieten in de stress door al deze (nieuwe) juridische eisen. Eerst disclaimers en algemene voorwaarden, en nu ook al privacybeleid. En hoe zit het dan met een cookieverklaring? Maakt u zich maar geen zorgen: privacybeleid op website regelen wij voor u. De geschoolde juristen met wie wij samenwerken kennen de AVG goed en maken een betaalbare privacyverklaring, perfect op maat voor uw bedrijf.

Disclaimer voor uw website en e-mail

Een disclaimer is erg handig voor op uw website en voor onder de e-mail.

  • Waarom een disclaimer voor op de e-mail? Denk aan het uitsluiten van aansprakelijkheid bij verkeerde ontvangers.
  • Waarom een disclaimer op de website? Zo kunt u niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele foutieve informatie.

Bij LupsOnline regelen wij ook de disclaimer voor u!

Interesse in juridische documenten voor uw website of webshop? Bestel ze eenvoudig:

Wilt u algemene voorwaarden, een privacyverklaring en een disclaimer laten maken door een echte jurist? Of een van deze juridische documenten? Bekijk dan de handige tarievenlijst hiervoor of bestel de juridische documenten direct! Vragen over deze documenten? Wij helpen u graag: neem vooral contact op!

Wat onze klanten over ons zeggen

“Ook wij zijn ondernemers, en al snel werd het ons duidelijk hoe belangrijk juridische documenten zijn voor een website. AVG verplichtingen, duidelijkheid over leveringsvoorwaarden en meer: wij hebben ondervonden dat het hebben van een website (bedrijf) hier altijd mee gepaard gaat. Daarom bieden wij dit graag aan bij onze klanten!”

Raymond Lorie
Lorié Productions

De eerste keer dat ik Wesley ontmoette zag en wist ik het al, die jongen gaat ervoor. Wesley is een hardwerkende, humoristische, vrolijke, nuchtere, serieuze...

... Lees verder
R. Nijhuis
PlayActive

Dhr Lups heeft in een korte termijn een goeie site/webshop opgeleverd. Wanneer er dingen aangepast moeten worden hoeft u het maar te vragen en dit is z.s.m....

... Lees verder
Steven Vrolijk
Vrolijk Content

Bij LupsOnline heb ik (o.a.) een logo laten maken. Dit was een fijne samenwerking: het logo was precies zoals ik het had gewild en de communicatie vlot....

... Lees verder

Meer informatie aanvragen:
Juridische documenten voor uw website