Home » Diensten » Grafisch ontwerp » Huisstijl & Logo

Huisstijl & Logo

Huisstijl & logo laten ontwerpen door LupsOnline

U bent ondernemer en wilt graag een website hebben. Een website maken kan uiteraard bij LupsOnline. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Ook een huisstijl laten ontwerpen? Bij LupsOnline gaan wij op transparante wijze te werk en zorgen wij voor een prachtig resultaat. Vragen over onze werkwijze? Neem dan zeker contact met ons op!

Een professioneel logo laten maken

Het ontwerpen van een logo is iets dat u aan ons kunt overlaten. Naast het technische proces is het creatieve proces ons niet vreemd als grafisch design bureau. Wij ontwerpen voor u een logo, uiteraard in samenspraak. Hierbij zorgen wij voor een passend en professioneel logo. Benieuwd naar logo laten maken prijs? Hierin kunnen wij u voorzien van een handig overzicht:

Template met icoon

Logo van een template naar keuze met icoon: €100,00.

Uniek logo met icoon

Uniek logo op maat met icoon: €150,00.

W

Uniek logo met afbeelding

Uniek logo op maat met afbeelding: €175,00.

Hierbij zijn meerdere revisies mogelijk. Op deze manier komen wij tot het beste resultaat. Aan de slag met LupsOnline voor het ontwerpen van een logo? Wij staan voor u klaar.

Complete huisstijl laten ontwerpen? Dat kan bij LupsOnline!

Als grafisch designbureau, naast webdesign bureau, kunnen wij ook uw huisstijl ontwerpen. Een complete huisstijl ontwerpen wij voor slechts €375,00. Maar wat is huisstijl precies? Bij het ontwerpen van een huisstijl, zorgen wij ervoor dat logo, visitekaartje, briefpapier, envelop en banner op elkaar aansluiten. Hierbij kunt u erop rekenen dat alles uniek is! 

Heeft u interesse in een huisstijl voor uw bedrijf? Grafisch design bureau LupsOnline regelt een passende huisstijl tegen een eerlijke prijs!

Interesse in huisstijl of logo? Ga aan de slag met grafisch design bureau LupsOnline

Interesse gekregen in de grafische dienstverlening van LupsOnline? Een logo, huisstijl of anders? Klik op onderstaande button!

}