Home » Diensten

Diensten: divers en gespecialiseerd

Een professionele website laten bouwen met alles erop en eraan? Bij LupsOnline zijn wij gespecialiseerd in méér dan alleen webdesign. Ons webdesign bureau helpt u uiteraard aan een mooie WordPress website. Een WordPress website laten maken kunt u absoluut aan ons overlaten. Maar dat niet alleen! Wij regelen daarnaast veel meer. Waar kunt u zoal aan denken?

Website

WordPress website laten maken 

Een professionele WordPress website laten maken zit bij LupsOnline in hart en nieren. Dit betekent dat u kunt rekenen op een professionele website met alles erop en eraan. Ook kunnen wij uw website voorzien van uiteenlopende extra functies. Heeft u al een website en wilt u deze laten verbouwen? Websites verbouwen is eveneens een specialisme van ons.

WordPress webshop laten bouwen

Een webshop laten maken? Een echte professionele webshop maken wij graag voor u. Zo kunnen wij u helpen met het bouwen van een mooie WordPress webshop. Hierbij is het zelfs mogelijk om content klussen aan ons over te laten: denk aan product omschrijvingen. Resultaat: een uitstekend werkende webshop voor zowel de bezoeker als u.

Domeinnaam & hosting laten regelen

Hoe fijn is het dat u bij ons niet enkel een website kunt laten bouwen, maar dat wij ook domeinnamen en webhosting regelen? Wij bieden veel opties op het gebied van webhosting en domeinnamen. Wij leveren werk op maat. Verschillende hosting pakketten en verschillende domeinnamen zijn mogelijk! Daarnaast kan je onbeperkt nieuwe e-mailadressen aanmaken.

Audio & Visueel

Video content laten produceren

Video’s als bedrijfsvideo’s of instructievideo’s kunnen goed bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Het voeren van campagnes of het ‘kennis laten maken met…’ zijn goed uit te beelden met video content. Bij LupsOnline filmen én produceren we uw video content.

Foto content laten creëren

Foto content bij LupsOnline kan in tweeledige context gezien worden. Wij bieden u bijvoorbeeld verschillende opties met betrekking tot stockfotografie. Daarnaast kunnen wij ook zelf foto’s voor u maken. Denk aan portretfoto’s of foto’s van bedrijfsevenementen.

Grafisch ontwerp laten ontwerpen

Natuurlijk zijn wij als webdesign bureau veel bezig met de technische kant van uw website. Maar wij hebben daarnaast ook passie voor, en ervaring in grafisch ontwerp. Wij kunnen u helpen aan een prachtig logo of zelfs de volledige huisstijl. Hoe fijn is dat? Alles in 1.

Online marketing & Juridisch

Zoekmachine optimalisatie bureau 

Beter gevonden worden op zoekmachines is helaas niet enkel een kwestie van het gebruiken van zoekwoorden. Er komt meer bij kijken. Dit kunnen wij voor u verzorgen: wij werken met ervaren schrijvers en zijn daarom het perfecte zoekmachine optimalisatie bureau om uw site beter vindbaar te maken.

Social media beheer laten uitbesteden

Social media is iets wat in deze tijd voor ieder bedrijf belangrijk is. Een doelgroep is vaak sneller bereikt via social media. Maar hoe pakt u dit aan? Er komt vaak meer bij kijken dan u als ondernemer dacht. U kunt social media beheer daarom aan ons uitbesteden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van de pagina maar ook het adverteren.

Juridisch documenten laten opstellen

Wilt u zeker weten dat alles juridisch écht klopt en ook op maat is? Bij LupsOnline werken wij met een gecertificeerd juridisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het opstellen van algemene voorwaarden, privacyverklaringen (AVG) en disclaimers. Op die manier zijn deze zorgen ook verleden tijd!

Pakketten bij LupsOnline

Juist omdat wij brede dienstverlening hebben als Webdesign, Audio & Visueel content, Online marketing en Juridisch bieden wij de mogelijkheid van pakketten. En wat zijn dan de voordelen van pakketten? Hier kunnen wij kort over zijn: u bespaart veel geld door gebruik te maken van de LupsOnline pakketten! Voor ondernemers is het immers altijd fijn om geld te kunnen besparen waar dat mogelijk is.

Wat onze klanten over ons zeggen

Melis Schimmel

Het is prettig samenwerken met LupsOnline. Ons idee voor een website werd door Michael direct professioneel aangepakt hetgeen voor ons resulteerde in een...

... Lees verder
Edwin van der Huure

Michael Lups heeft voor ons restaurant een website gemaakt, We konden altijd bij hem terecht met vragen, die hij op een uiterst professionele manier...

... Lees verder
Anoniem

LupsOnline onderscheidt zich door de klantvraag te vertalen naar een professionele website. Michael luistert goed naar de wensen en geeft daarbij advies op...

... Lees verder

Interesse in de uiteenlopende diensten
van LupsOnline?

Zoals u kunt zien, is er bij LupsOnline veel mogelijk. WordPress websites, video content, SEO teksten en zelfs juridische documenten. Wij staan in voor een interdisciplinaire werkwijze. Interesse gekregen in onze dienstverlening? Aarzen dan niet om een offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op: wij staan u graag te woord!