Home » Diensten

Diensten: divers en gespecialiseerd

Een professionele website laten bouwen met alles erop en eraan? Bij LupsOnline zijn wij gespecialiseerd in méér dan alleen webdesign. Ons webdesign bureau helpt u uiteraard aan een mooie WordPress website. Een WordPress website laten maken kunt u absoluut aan ons overlaten. Maar dat niet alleen! Wij regelen daarnaast veel meer. Waar kunt u zoal aan denken?

Website

WordPress website laten maken 

Een professionele WordPress website laten maken zit bij LupsOnline in hart en nieren. Dit betekent dat u kunt rekenen op een professionele website met alles erop en eraan. Ook kunnen wij uw website voorzien van uiteenlopende extra functies. Heeft u al een website en wilt u deze laten verbouwen? Websites verbouwen is eveneens een specialisme van ons.

WordPress webshop laten bouwen

Een webshop laten maken? Een echte professionele webshop maken wij graag voor u. Zo kunnen wij u helpen met het bouwen van een mooie WordPress webshop. Hierbij is het zelfs mogelijk om content klussen aan ons over te laten: denk aan product omschrijvingen. Resultaat: een uitstekend werkende webshop voor zowel de bezoeker als u.

Domeinnaam & hosting laten regelen

Hoe fijn is het dat u bij ons niet enkel een website kunt laten bouwen, maar dat wij ook domeinnamen en webhosting regelen? Wij bieden veel opties op het gebied van webhosting en domeinnamen. Wij leveren werk op maat. Verschillende hosting pakketten en verschillende domeinnamen zijn mogelijk! Daarnaast kan je onbeperkt nieuwe e-mailadressen aanmaken.

Audio & Visueel

Video content laten produceren

Video’s als bedrijfsvideo’s of instructievideo’s kunnen goed bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Het voeren van campagnes of het ‘kennis laten maken met…’ zijn goed uit te beelden met video content. Bij LupsOnline filmen én produceren we uw video content.

Foto content laten creëren

Foto content bij LupsOnline kan in tweeledige context gezien worden. Wij bieden u bijvoorbeeld verschillende opties met betrekking tot stockfotografie. Daarnaast kunnen wij ook zelf foto’s voor u maken. Denk aan portretfoto’s of foto’s van bedrijfsevenementen.

Grafisch ontwerp laten ontwerpen

Natuurlijk zijn wij als webdesign bureau veel bezig met de technische kant van uw website. Maar wij hebben daarnaast ook passie voor, en ervaring in grafisch ontwerp. Wij kunnen u helpen aan een prachtig logo of zelfs de volledige huisstijl. Hoe fijn is dat? Alles in 1.

Online marketing & Juridisch

Zoekmachine optimalisatie bureau 

Beter gevonden worden op zoekmachines is helaas niet enkel een kwestie van het gebruiken van zoekwoorden. Er komt meer bij kijken. Dit kunnen wij voor u verzorgen: wij werken met ervaren schrijvers en zijn daarom het perfecte zoekmachine optimalisatie bureau om uw site beter vindbaar te maken.

Social media beheer laten uitbesteden

Social media is iets wat in deze tijd voor ieder bedrijf belangrijk is. Een doelgroep is vaak sneller bereikt via social media. Maar hoe pakt u dit aan? Er komt vaak meer bij kijken dan u als ondernemer dacht. U kunt social media beheer daarom aan ons uitbesteden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van de pagina maar ook het adverteren.

Juridisch documenten laten opstellen

Wilt u zeker weten dat alles juridisch écht klopt en ook op maat is? Bij LupsOnline werken wij met een gecertificeerd juridisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het opstellen van algemene voorwaarden, privacyverklaringen (AVG) en disclaimers. Op die manier zijn deze zorgen ook verleden tijd!

Pakketten bij LupsOnline

Juist omdat wij brede dienstverlening hebben als Webdesign, Audio & Visueel content, Online marketing en Juridisch bieden wij de mogelijkheid van pakketten. En wat zijn dan de voordelen van pakketten? Hier kunnen wij kort over zijn: u bespaart veel geld door gebruik te maken van de LupsOnline pakketten! Voor ondernemers is het immers altijd fijn om geld te kunnen besparen waar dat mogelijk is.

Wat onze klanten over ons zeggen

Robin Johannesma
Robin Johannesma
13:34 30 Jan 20
We hebben met Wesley enkele bedrijfspromotie films opgenomen. Het was zeer prettig werken en we konden zeer snel schakelen. Er werd goed meegedacht en ingegrepen waar nodig. Wesley bedankt voor het eindresultaat
Golf4All Harderwijk
Golf4All Harderwijk
18:15 30 Apr 20
LupsOnline heeft in opdracht een bedrijfsfilm gemaakt van ons nieuwe bedrijfspand. Wesley Lups heeft tijdens het proces met ons meegedacht en ideeën aangedragen. De opnamedag verliep soepel. Naast de bedrijfsfilm hebben ze 20 instructiefilmpjes gemaakt. We waren in staat om het filmen van zowel de bedrijfsfilm als de instructiefilmpjes te combineren. Dit had als grote voordeel dat we efficient met onze tijd en middelen om konden gaan. Het eindresultaat is zeer professioneel en voldoet aan onze verwachtingen. De samenwerking met LupsOnline was prettig te noemen.
W. van der Laan
W. van der Laan
13:54 26 Mar 20
Ontzettend blij met de nieuwe website, duidelijke, overzichtelijke en makkelijke webshop. En een zeer goede service, vragen worden snel opgelost, een echte aanrader als u een nieuwe website wilt laten bouwen.
Mart van der lee
Mart van der lee
19:36 19 Nov 18
Dank voor een fijne samenwerking en een mooie nieuwe website. De communicatie en samenwerking is professioneel, duidelijk en prettig. De site werkt naar behoren en als ik vragen heb, kan ik altijd weer terug komen!
Irene van Gent
Irene van Gent
14:27 18 Nov 19
Goede kwaliteit en zeer laagdrempelig contact. We hebben genoeg momenten gehad waarop we met LupsOnline in overleg zijn gegaan totdat we de mooiste resultaat hebben bereikt. Nogmaals bedankt, toppers!
Husayn K
Husayn K
17:23 31 May 21
Onlangs heeft Michael onze nieuwe website opgeleverd. Erg tevreden over het resultaat. Alle behoeftes zijn goed vertaald en gerealiseerd. Tijdens het hele traject op een fijne manier samengewerkt.
J.J. Brand
J.J. Brand
20:02 11 Jan 20
Contact opgenomen met veel eisen en lastige vragen. Hier is op een professionele manier werk van gemaakt wat uit eindelijk resulteerde in schitterende content. Erg positief over LupsOnline!
Luc Nijland
Luc Nijland
15:51 21 Dec 20
Doelgericht, efficiente werkwijze, snel en vriendelijk! Ik raad dit iedereen aan die een website wil laten maken!
Dave Marvin
Dave Marvin
10:38 11 Mar 19
Zeer fijne ervaring, er wordt goed naar je wensen geluisterd en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Een absolute aanrader!
Royal Wedding Design
Royal Wedding Design
11:00 12 Apr 21
Het is prettig samenwerken met LupsOnline. Ons idee voor een website werd door Michael direct professioneel aangepakt hetgeen voor ons resulteerde in een functionele en mooie website waarmee wij erg tevreden zijn!
Melis & Ina Schimmel
Melis & Ina Schimmel
09:53 21 Jan 19
De eerste keer dat ik Wesley ontmoette zag en wist ik het al, die jongen gaat ervoor.Wesley is een hardwerkende, humoristische, vrolijke, nuchtere, serieuze en professionele vakman.Hij is betrouwbaar, weet gewoon waar hij mee bezig is en staat altijd open voor onverwachtse zaken.Met Wesley in zee gaan staat garant voor kwaliteit.
Lorié Productions
Lorié Productions
09:26 21 Feb 20
Al een aantal jaar werk ik nauw samen met Michael van LupsOnline. Michael is erg flexibel en komt geregeld langs om alle plannen met elkaar te bespreken. We hebben diverse projecten door LupsOnline laten uitvoeren en gebruik gemaakt van de verschillende diensten. Michael heb ik al aan een aantal andere kennissen met een gerust hard mogen aanbevelen die op dit moment ook diensten afnemen van LupsOnline.
Sorent Bedrijf
Sorent Bedrijf
13:41 29 Nov 19
We ervaren de inzet van Lupsonline zeer positief. Een deskundig team met veel expertise. Michael is een professional met webdesign en Wesley met video content en social media beheer. Er is een snelle opvolging en uitvoering van de wensen van de klant. Het belangrijkste meetpunt zijn de positieve en lovende reacties van de website en social media bezoekers en de toenemende aantal volgers!
Stichting Langsdezijlijn
Stichting Langsdezijlijn
11:11 30 Jan 20
Bij LupsOnline heb ik (o.a.) een logo laten maken. Dit was een fijne samenwerking: het logo was precies zoals ik het had gewild en de communicatie vlot.LupsOnline is een energiek en professioneel bedrijf: echte aanrader!
S Vrolijk Holding B.V.
S Vrolijk Holding B.V.
12:36 02 Nov 19
Lups Webdesign is een professioneel en efficient bedrijf dat mij uitstekent heeft geholpen met het maken en verbeteren van mijn CV. Ik kan zijn services absoluut aanraden.
Wiebe Schouten
Wiebe Schouten
07:33 17 Dec 18
Lups Webdesign is een professioneel bedrijf dat goed met je wensen meedenkt, vlot werkt en kennis van zaken heeft. Een absolute aanrader om je website door te laten bouwen!
Jennifer De Smalen
Jennifer De Smalen
06:57 23 Oct 18
Zeer prettige samenwerking met Lups webdesign. Michael reageert snel op mail, denkt met je mee in oplossingen en weet je wensen goed te vertalen in een mooie website. Zeker een aanrader voor iedereen die een mooie en vakkundige website wil laten maken. In de toekomst zullen wij zeker nog vaker gebruik gaan maken van de kennis die Michael heeft.
Arendsnest Arendsnest
Arendsnest Arendsnest
20:48 12 May 19
Bij deze wil ik jou, Michael, héél hartelijk bedanken voor al het werk dat je hebt verricht om van mijn bestaande site een prachtige up to date site te maken. Je hebt me verrast met het prachtige resultaat! Wat ik heel prettig vond was dat je zo open stond om samen te werken. Geweldig om te zien dat jij met al je kennis en ervaring ook mijn ideeën hebt kunnen verwezenlijken in de nieuwe website. Dankjewel daarvoor Michael. Al met al heb ik ons contact als prettig en jou als sympathiek ervaren. Dank ook nog voor de goede afronding en de duidelijk op een rij staande instructies om zelf te kunnen doen. Ècht SUPER!!!
Ingrid Oerlemans
Ingrid Oerlemans
17:55 15 Jun 20
Ik gaf mijn bedoeling en doel van de site aan en er is voor mij een site gemaakt die daar helemaal aan voldoet en ook nog eens zeer snel!!! En daarbij kreeg ik een instructievideo, zodat ik eenvoudig zelf mijn site kan bijhouden en bijwerken. Het was een zeer prettige samenwerking.Volgend jaar heb ik nog een site nodig, voor ander werkzaamheden en zal ik zeker weer het vakmanschap van LupsOnline inschakelen.
Arnold Bos
Arnold Bos
18:25 22 Oct 19
Goede samenwerking met Michael en een nette oplevering van mijn website. Blijft hulp ondersteunen daar waar nodig is en schrikt ook niet van een berichtje om 8 uur 's avonds.
Bjorn
Bjorn
09:35 25 Jan 21
Zeer positief over LupsOnline! Je behoefte wordt goed bepaald en je wordt op een energieke en proffesionele manier naar een top resultaat geholpen.100% een aanrader!
Dylan van Wassenberg
Dylan van Wassenberg
19:05 02 Nov 19
Samenwerking: super!Snelheid: zeer tevreden!Vriendelijkheid: helemaal top!Kwaliteit: 10+Een echte aanrader!!!!!
Oumayr Ouways
Oumayr Ouways
18:00 19 Sep 19
LupsOnline heeft voor ons diverse promotiefilmpjes opgenomen en geproduceerd.Wesley is flexibel en accuraat, denkt mee en levert een prima product.Een inhoudelijk vakman en ook thuis in alle ins and outs in social media land.LupsOnline, een aanrader om mee samen te werken.
Carel Schott
Carel Schott
18:31 20 Feb 20
michael heeft ons enorm geholpen met het opnieuw bouwen van een website. Ook heeft michael veel contacten zodat hij je overal mee kan helpen daar waar je de mensen zelf niet kent. Het contact is super, snel respons en vooral een eerlijk respons. Dankjewel lupsonline!
jantine keurhorst
jantine keurhorst
11:42 30 Mar 20
Wij zijn heel blij met Lupsonline. Korte lijntjes en onze site helemaal naar wens opgebouwd! En bij vragen wordt er snel gereageerd!
Peter Van Halder
Peter Van Halder
08:20 27 Jan 20
Lups Online heeft een bedrijfsfilm gemaakt. De voorbereidingen en het filmen verliep professioneel en zeer prettig. De geïnterviewden werden keurig bejegend en geïnstrueerd. De film is perfect gemonteerd en na de 1e correctie was de film perfect. Vanuit Veluweportaal raden we Lups Online zeker aan
Peter Lups
Peter Lups
16:52 22 Nov 19

Interesse in de uiteenlopende diensten
van LupsOnline?

Zoals u kunt zien, is er bij LupsOnline veel mogelijk. WordPress websites, video content, SEO teksten en zelfs juridische documenten. Wij staan in voor een interdisciplinaire werkwijze. Interesse gekregen in onze dienstverlening? Aarzen dan niet om een offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op: wij staan u graag te woord!

}