Waarom WordPress? Handige informatie van LupsOnline

U hebt een eigen website laten maken door LupsOnline, of u bent dit van plan. LupsOnline heeft u een prachtige website geleverd via het WordPress platform. Maar waarom WordPress? Allereerst omdat WordPress goed te hanteren is. Maar wist u dat WordPress ook een zeer goed CMS systeem heeft? Wellicht is CMS een afkorting die u nog niet kent. Daarom leggen wij hier allereerst wat over uit.

CMS Website: Content Management Systeem, wat is het precies?

Een CMS systeem wordt gebruikt voor het beheren van content op een website. Hierbij kunt u denken aan tekstuele content, video’s maar bijvoorbeeld ook afbeeldingen of banners. Een CMS Website systeem van WordPress is vooral handig voor websites waarbij de content regelmatig geüpdatet dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin meermaals nieuwsbrieven verzonden moeten worden.

Wat zijn de voordelen van een website CMS systeem?

Natuurlijk is afterservice in de vorm van onderhoud belangrijk voor uw website. LupsOnline biedt u op dit gebied veel dienstverlening. Denk aan de strippenkaart of de ‘zelf aan de slag’ service. Maar met een CMS systeem kunt u nog meer voordelen behalen. Wat zijn zoal voordelen van een goed CMS website systeem?

  • Zonder veel technische kennis kunt u uw website goed up to date houden.
  • Je bespaart veel geld, juist omdat het beheren nu geen specifieke technische kennis vereist. Je hoeft geen dure programmeurs of webdesigners in te huren.

Genoeg reden dus, om aan de slag te gaan met een handig CSM systeem.

Weten waar u aan toe bent met LupsOnline

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo gericht mogelijk te informeren. Heeft u daarom vragen over website CMS? Wij kunnen uw vragen altijd beantwoorden.

}