Home » Portfolio » Recensies

Recensies

Recensies LupsOnline

Bij LupsOnline werken wij hard voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk om een website (of webshop) op te leveren die goed past bij de wensen van de klant. Wij zorgen er kosten wat kost voor dat alles eruit komt te zien in overeenstemming met de wensen van de klant.

Thomas Lapperre
Thomas Lapperre
13:58 16 Nov 22
LupsOnline ondersteunt ons met webbouw, tooling en nu het neerzetten van een hoogwaardige webshop. De samenwerking met Michael en zijn team werkt bijzonder prettig. Hij denkt mee en daagt hij uit. Absolute aanrader!
Danielle de Geus
Danielle de Geus
17:07 13 Jan 22
Iris Eveleens
Iris Eveleens
16:36 06 Oct 21
Enorm blij met mijn professionele, gebouwde webshop. Met veel geduld geholpen. Fijne communicatie, bij oplevering een keurig, duidelijke uitleg gekregen. Heel erg bedankt voor de uitstekende service, ik ben meer dan tevreden!
Husayn K
Husayn K
17:23 31 May 21
Goede kwaliteit en zeer laagdrempelig contact. We hebben genoeg momenten gehad waarop we met LupsOnline in overleg zijn gegaan totdat we de mooiste resultaat hebben bereikt. Nogmaals bedankt, toppers!
Royal Wedding Design
Royal Wedding Design
11:00 12 Apr 21
Zeer fijne ervaring, er wordt goed naar je wensen geluisterd en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Een absolute aanrader!
Bjorn
Bjorn
09:35 25 Jan 21
Goede samenwerking met Michael en een nette oplevering van mijn website. Blijft hulp ondersteunen daar waar nodig is en schrikt ook niet van een berichtje om 8 uur 's avonds.
Luc Nijland
Luc Nijland
15:51 21 Dec 20
Contact opgenomen met veel eisen en lastige vragen. Hier is op een professionele manier werk van gemaakt wat uit eindelijk resulteerde in schitterende content. Erg positief over LupsOnline!
Ingrid Oerlemans
Ingrid Oerlemans
17:55 15 Jun 20
Bij deze wil ik jou, Michael, héél hartelijk bedanken voor al het werk dat je hebt verricht om van mijn bestaande site een prachtige up to date site te maken. Je hebt me verrast met het prachtige resultaat! Wat ik heel prettig vond was dat je zo open stond om samen te werken. Geweldig om te zien dat jij met al je kennis en ervaring ook mijn ideeën hebt kunnen verwezenlijken in de nieuwe website. Dankjewel daarvoor Michael. Al met al heb ik ons contact als prettig en jou als sympathiek ervaren. Dank ook nog voor de goede afronding en de duidelijk op een rij staande instructies om zelf te kunnen doen. Ècht SUPER!!!
Golf4All Harderwijk
Golf4All Harderwijk
18:15 30 Apr 20
We hebben met Wesley enkele bedrijfspromotie films opgenomen. Het was zeer prettig werken en we konden zeer snel schakelen. Er werd goed meegedacht en ingegrepen waar nodig. Wesley bedankt voor het eindresultaat
jantine keurhorst
jantine keurhorst
11:42 30 Mar 20
michael heeft ons enorm geholpen met het opnieuw bouwen van een website. Ook heeft michael veel contacten zodat hij je overal mee kan helpen daar waar je de mensen zelf niet kent. Het contact is super, snel respons en vooral een eerlijk respons. Dankjewel lupsonline!
W. van der Laan
W. van der Laan
13:54 26 Mar 20
LupsOnline heeft in opdracht een bedrijfsfilm gemaakt van ons nieuwe bedrijfspand. Wesley Lups heeft tijdens het proces met ons meegedacht en ideeën aangedragen. De opnamedag verliep soepel. Naast de bedrijfsfilm hebben ze 20 instructiefilmpjes gemaakt. We waren in staat om het filmen van zowel de bedrijfsfilm als de instructiefilmpjes te combineren. Dit had als grote voordeel dat we efficient met onze tijd en middelen om konden gaan. Het eindresultaat is zeer professioneel en voldoet aan onze verwachtingen. De samenwerking met LupsOnline was prettig te noemen.
Lorié Productions
Lorié Productions
09:26 21 Feb 20
De eerste keer dat ik Wesley ontmoette zag en wist ik het al, die jongen gaat ervoor.Wesley is een hardwerkende, humoristische, vrolijke, nuchtere, serieuze en professionele vakman.Hij is betrouwbaar, weet gewoon waar hij mee bezig is en staat altijd open voor onverwachtse zaken.Met Wesley in zee gaan staat garant voor kwaliteit.
Carel Schott
Carel Schott
18:31 20 Feb 20
LupsOnline heeft voor ons diverse promotiefilmpjes opgenomen en geproduceerd.Wesley is flexibel en accuraat, denkt mee en levert een prima product.Een inhoudelijk vakman en ook thuis in alle ins and outs in social media land.LupsOnline, een aanrader om mee samen te werken.
Robin Johannesma
Robin Johannesma
13:34 30 Jan 20
Peter Van Halder
Peter Van Halder
08:20 27 Jan 20
Wij zijn heel blij met Lupsonline. Korte lijntjes en onze site helemaal naar wens opgebouwd! En bij vragen wordt er snel gereageerd!
J.J. Brand
J.J. Brand
20:02 11 Jan 20
Onlangs heeft Michael onze nieuwe website opgeleverd. Erg tevreden over het resultaat. Alle behoeftes zijn goed vertaald en gerealiseerd. Tijdens het hele traject op een fijne manier samengewerkt.
Sorent Bedrijf
Sorent Bedrijf
13:41 29 Nov 19
Al een aantal jaar werk ik nauw samen met Michael van LupsOnline. Michael is erg flexibel en komt geregeld langs om alle plannen met elkaar te bespreken. We hebben diverse projecten door LupsOnline laten uitvoeren en gebruik gemaakt van de verschillende diensten. Michael heb ik al aan een aantal andere kennissen met een gerust hard mogen aanbevelen die op dit moment ook diensten afnemen van LupsOnline.
Peter Lups
Peter Lups
16:52 22 Nov 19
Lups Online heeft een bedrijfsfilm gemaakt. De voorbereidingen en het filmen verliep professioneel en zeer prettig. De geïnterviewden werden keurig bejegend en geïnstrueerd. De film is perfect gemonteerd en na de 1e correctie was de film perfect. Vanuit Veluweportaal raden we Lups Online zeker aan
Irene van Gent
Irene van Gent
14:27 18 Nov 19
Dank voor een fijne samenwerking en een mooie nieuwe website. De communicatie en samenwerking is professioneel, duidelijk en prettig. De site werkt naar behoren en als ik vragen heb, kan ik altijd weer terug komen!
Dylan van Wassenberg
Dylan van Wassenberg
19:05 02 Nov 19
Zeer positief over LupsOnline! Je behoefte wordt goed bepaald en je wordt op een energieke en proffesionele manier naar een top resultaat geholpen.100% een aanrader!
S Vrolijk Holding B.V.
S Vrolijk Holding B.V.
12:36 02 Nov 19
Bij LupsOnline heb ik (o.a.) een logo laten maken. Dit was een fijne samenwerking: het logo was precies zoals ik het had gewild en de communicatie vlot.LupsOnline is een energiek en professioneel bedrijf: echte aanrader!
Arnold Bos
Arnold Bos
18:25 22 Oct 19
Ik gaf mijn bedoeling en doel van de site aan en er is voor mij een site gemaakt die daar helemaal aan voldoet en ook nog eens zeer snel!!! En daarbij kreeg ik een instructievideo, zodat ik eenvoudig zelf mijn site kan bijhouden en bijwerken. Het was een zeer prettige samenwerking.Volgend jaar heb ik nog een site nodig, voor ander werkzaamheden en zal ik zeker weer het vakmanschap van LupsOnline inschakelen.
Oumayr Ouways
Oumayr Ouways
18:00 19 Sep 19
Samenwerking: super!Snelheid: zeer tevreden!Vriendelijkheid: helemaal top!Kwaliteit: 10+Een echte aanrader!!!!!
Arendsnest Arendsnest
Arendsnest Arendsnest
20:48 12 May 19
Zeer prettige samenwerking met Lups webdesign. Michael reageert snel op mail, denkt met je mee in oplossingen en weet je wensen goed te vertalen in een mooie website. Zeker een aanrader voor iedereen die een mooie en vakkundige website wil laten maken. In de toekomst zullen wij zeker nog vaker gebruik gaan maken van de kennis die Michael heeft.
Dave Marvin
Dave Marvin
10:38 11 Mar 19
Doelgericht, efficiente werkwijze, snel en vriendelijk! Ik raad dit iedereen aan die een website wil laten maken!
Melis & Ina Schimmel
Melis & Ina Schimmel
09:53 21 Jan 19
Het is prettig samenwerken met LupsOnline. Ons idee voor een website werd door Michael direct professioneel aangepakt hetgeen voor ons resulteerde in een functionele en mooie website waarmee wij erg tevreden zijn!
Wiebe Schouten
Wiebe Schouten
07:33 17 Dec 18
Lups Webdesign is een professioneel en efficient bedrijf dat mij uitstekent heeft geholpen met het maken en verbeteren van mijn CV. Ik kan zijn services absoluut aanraden.
Mart van der lee
Mart van der lee
19:36 19 Nov 18
Ontzettend blij met de nieuwe website, duidelijke, overzichtelijke en makkelijke webshop. En een zeer goede service, vragen worden snel opgelost, een echte aanrader als u een nieuwe website wilt laten bouwen.
Jennifer De Smalen
Jennifer De Smalen
06:57 23 Oct 18
Lups Webdesign is een professioneel bedrijf dat goed met je wensen meedenkt, vlot werkt en kennis van zaken heeft. Een absolute aanrader om je website door te laten bouwen!
js_loader

Enthousiast geworden? Vraag een offerte aan

Dit ziet u bij ons terug aan de recensies van onze klanten. Zoals u hieronder kunt zien, zorgen wij altijd voor tevredenheid en maatwerk. Heeft u nog vragen over bepaalde projecten waar wij aan gewerkt hebben? Neem dan zeker contact met ons op!

}