Home » Portfolio » Recensies

Recensies

Recensies LupsOnline

Bij LupsOnline werken wij hard voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk om een website (of webshop) op te leveren die goed past bij de wensen van de klant. Wij zorgen er kosten wat kost voor dat alles eruit komt te zien in overeenstemming met de wensen van de klant.

LupsOnline
5.0
Gebaseerd op 19 reviews
powered by Google
Mart van der Lee

Ontzettend blij met de nieuwe website, duidelijke, overzichtelijke en makkelijke webshop. En een zeer goede service, vragen worden snel opgelost, een echte aanrader als u een nieuwe website wilt laten bouwen.

Karen Borgers

In verband met een spoed klus contact gezocht met dhr. Lups. Zonder veel uitleg pakt hij de taken geheel zelfstandig en snel op, met een resultaat naar tevredenheid!

Bedankt voor het snelle schakelen en het professioneel oppakken van de job.

Dick W.A. Maes Broekema
Broad Communications Company BV

Gedurende het gehele proces bleek Wesley een professionele instelling te hebben. Nuchter en dienstvaardig, groot probleemoplossend vermogen. Niet iemand die onmiddellijk in de stress raakt en zijn kalmte bewaart. Hij is goed in staat om de wensen van de klant te vertalen in een product. Weet zijn grenzen goed te bepalen en doet dat op een bijzonder vriendelijke en volwassen manier. Het resultaat is niet alleen door mij, maar ook door talloze andere ondernemers als meer dan uitstekend beoordeeld. We hebben veel complimenten over de film gehad.

Wiebe Schouten

LupsOnline is een professioneel en efficient bedrijf dat mij uitstekent heeft geholpen met het maken en verbeteren van mijn CV. Ik kan zijn services absoluut aanraden.

Chris Wolters
C-Wordz Media

Werken met LupsMedia en meer in het bijzonder is prettig en doelgericht. Wesley is geen man van omhaal van woorden. Iets kan of kan niet. Iets is goed of moet over. Dat werkt snel, efficient en binnen de afspraken. Materiaal waarmee wordt gewerkt is compleet en up-to-date. Kortom, it’s a wrap.

Jaap Koelewijn
Helpr

Michael heeft onze website www.helpr.nl gemaakt en ik ben absoluut tevreden. De looptijd was langer, dit kwam door ons, maar het geduld en het aanpassingsvermogen van Michael zijn bewonderingswaardig.

Ook voor onze andere onderneming zal ik me binnenkort bij Michael melden!

Ingeborg Lups-Dijkema
Veluwe Portaal

Wesley Lups heeft voor Veluwe Portaal een bedrijfsfilm gemaakt. Wesley is de opdracht aangegaan en heeft onderhandeld over de voorwaarden en condities. Vervolgens heeft hij zijn collega’s geïnstrueerd en aangestuurd. Wesley heeft de kwaliteit van de film gewaarborgd, waarbij timemanagement zeer belangrijk was i.v.m. de deadline. Gezien de diversiteit aan contacten op verschillende niveaus was het netwerken ook zeer belangrijk. Dit deed hij met volle tevredenheid. Wij kijken terug op een plezierige en professionele samenwerking en bevelen Wesley aan!

N. Jansen
Sleep-Complete

Dhr Lups is prettig om mee samen te werken.

Zodra u een idee heeft voor een website of webshop denkt hij met u mee en zorgt ervoor dat er een mooi eindresultaat komt. Wanneer er dingen aangepast moeten worden hoeft u het maar te vragen en dit is z.s.m. geregeld. Ook heeft hij er geen moeite mee om functies waar hij nog nooit mee gewerkt heeft toe te voegen aan uw website.

Kortom, wilt u een functionele en mooie website of webshop vraag het dhr. Lups en u bent verzekerd van iets origineels!

Steven Vrolijk
Vrolijk Content

Bij LupsOnline heb ik (o.a.) een logo laten maken. Dit was een fijne samenwerking: het logo was precies zoals ik het had gewild en de communicatie vlot.
LupsOnline is een energiek en professioneel bedrijf: echte aanrader!

Jennifer de Smalen

LupsOnline is een professioneel bedrijf dat goed met je wensen meedenkt, vlot werkt en kennis van zaken heeft. Een absolute aanrader om je website door te laten bouwen!

Willemijn van der Laan
MS Vision

LupsOnline heeft in opdracht een bedrijfsfilm gemaakt van ons nieuwe bedrijfspand. Wesley Lups heeft tijdens het proces met ons meegedacht en ideeën aangedragen. De opnamedag verliep soepel. Naast de bedrijfsfilm hebben ze 20 instructiefilmpjes gemaakt. We waren in staat om het filmen van zowel de bedrijfsfilm als de instructiefilmpjes te combineren. Dit had als grote voordeel dat we efficient met onze tijd en middelen om konden gaan. Het eindresultaat is zeer professioneel en voldoet aan onze verwachtingen. De samenwerking met LupsOnline was prettig te noemen.

Youssef Karim

Top werk!!! Dhr Lups communiceert vlot, biedt goede ondersteuning en is meedenkend op elk gebied. Heel vakkundig en zeer betrouwbaar om mee te werken. Een aanrader voor iedereen die voor professioneel uitstraling kiest en een goede prijs.

R. Nijhuis
PlayActive

Dhr Lups heeft in een korte termijn een goeie site/webshop opgeleverd. Wanneer er dingen aangepast moeten worden hoeft u het maar te vragen en dit is z.s.m. geregeld. We hadden wat problemen met het betalingssysteem, echter heeft Dhr Lups dit voor ons opgelost!

Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Anoniem

LupsOnline onderscheidt zich door de klantvraag te vertalen naar een professionele website. Michael luistert goed naar de wensen en geeft daarbij advies op maat. Wat ik erg fijn vind is dat Michael zijn afspraken nakomt, goed bereikbaar is, en zijn uiterste best doet jou als klant tevreden te stellen. De service is echt perfect! Ik raad iedere ondernemer dit bedrijf aan!

Denise van Wassenberg
Amice Opleidingscentrum

Wesley Lups is een jonge dynamische ondernemer, professioneel, zeer goed bereikbaar en flexibel voor filmopdrachten. Dat is voor ons erg belangrijk. Daarnaast kan hij zich snel en goed inleven in het bedrijf en maakt gemakkelijk contact met iedereen. Hij heeft talloze fantastische promotiefilms en instructiefilms gemaakt voor onze school. Hij werkt snel discreet en erg precies en ook de montage is altijd perfect!

Carel Schott
Schott & Co

LupsOnline heeft voor ons diverse promotiefilmpjes opgenomen en geproduceerd. Wesley is flexibel en accuraat, denkt mee en levert een prima product. Een inhoudelijk vakman en ook thuis in alle ins and outs in social media land. LupsOnline, een aanrader om mee samen te werken.

Arnold Bos

Ik gaf mijn bedoeling en doel van de site aan en er is voor mij een site gemaakt die daar helemaal aan voldoet en ook nog eens zeer snel!!! En daarbij kreeg ik een instructievideo, zodat ik eenvoudig zelf mijn site kan bijhouden en bijwerken. Het was een zeer prettige samenwerking.
Volgend jaar heb ik nog een site nodig, voor ander werkzaamheden en zal ik zeker weer het vakmanschap van LupsOnline inschakelen.

H. Rozenboom

Dhr. Lups is vlot, geeft service en doordat ik nog een leek was op het gebied van webwinkels heeft hij me het duidelijk gemaakt wat op een prettige manier ging en niets overhaast.

Nu enkele weken later kan ik al aardig overweg met alles en ik zal zeker Dhr. Lups aanraden bij mijn vrienden en bekenden.

Ook zal ik zelf in de toekomst als het zich voordoet zeker een beroep op Dhr. Lups doen.

Top! ga zo door!

Dylan van Wassenberg
Generation Key

Zeer positief over LupsOnline! Je behoefte wordt goed bepaald en je wordt op een energieke en proffesionele manier naar een top resultaat geholpen. 100% een aanrader!

Raymond Lorie
Lorié Productions

De eerste keer dat ik Wesley ontmoette zag en wist ik het al, die jongen gaat ervoor. Wesley is een hardwerkende, humoristische, vrolijke, nuchtere, serieuze en professionele vakman. Hij weet wat die doet en staat altijd open voor onverwachtse zaken. Met Wesley in zee gaan staat garant voor kwaliteit.

Melis Schimmel

Het is prettig samenwerken met LupsOnline. Ons idee voor een website werd door Michael direct professioneel aangepakt hetgeen voor ons resulteerde in een functionele en mooie website waarmee wij erg tevreden zijn!

Khalid Mouhmouh

Samenwerking: super!
Snelheid: zeer tevreden!
Vriendelijkheid: helemaal top!
Kwaliteit: 10+
Een echte aanrader!!!!!

Edwin van der Huure

Michael Lups heeft voor ons restaurant een website gemaakt, We konden altijd bij hem terecht met vragen, die hij op een uiterst professionele manier beantwoordde. Ook heeft hij persoonlijke uitleg gegeven met een ondersteunende PDF. We krijgen zeer positieve reacties. We kunnen hem dus met een gerust hart aan iedereen aanbevelen!

Patrick van Daalen

Zeer prettige samenwerking met LupsOnline. Michael reageert snel op mail, denkt met je mee in oplossingen en weet je wensen goed te vertalen in een mooie website. Zeker een aanrader voor iedereen die een mooie en vakkundige website wil laten maken. In de toekomst zullen wij zeker nog vaker gebruik gaan maken van de kennis die Michael heeft.

Enthousiast geworden? Vraag een offerte aan

Dit ziet u bij ons terug aan de recensies van onze klanten. Zoals u hieronder kunt zien, zorgen wij altijd voor tevredenheid en maatwerk. Heeft u nog vragen over bepaalde projecten waar wij aan gewerkt hebben? Neem dan zeker contact met ons op!