Home » Over ons » Afterservice » Instructievideo

Zelf aan de slag met WordPress

Zelf aan de slag na oplevering van een website door LupsOnline

U hebt een website laten maken bij LupsOnline. Een website met alles erop en eraan: grafisch ontwerp, algemene voorwaarden, een privacyverklaring en goede SEO content. U weet echter niet zo goed hoe u de website nu werkend houdt. Natuurlijk kunnen wij u assisteren met goede afterservice. Maar er zijn ook veel zaken die u zelf kunt regelen. Daarom zorgen wij er in eerste instantie voor dat u na oplevering van de website een goede WordPress handleiding krijgt. Ook voorzien wij u van een goede en handige WordPress instructievideo! En dat zonder kosten. Ga dus zelf aan de slag met een website van LupsOnline.

De voordelen van de 'zelf aan de slag service' van LupsOnline

Zelf aan de slag met een website… Het klinkt ingewikkeld. Dankzij de begeleidende service van LupsOnline valt dit gelukkig erg mee. Aan onze dienstverlening op het gebied van ‘zelf aan de slag afterservice’ zijn veel voordelen verbonden. Zoals:

Geen maandelijkse kosten

U betaalt geen maandelijkse kosten wanneer u zelf aan de slag gaat, met onze hulp.

Geen technische kennis

Voor het platform dat wij u bieden, is geen specifieke technische kennis vereist.

i

Zelf aanpassingen maken

U kunt zelf de website aanpassen. Denk aan het eenvoudig aanpassen van een afbeelding of tekst.

Overal inloggen

U kunt altijd en overal inloggen op uw eigen website op de pc, tablet en mobiel.

Revisies terugzetten

Is er iets misgegaan met een bepaalde pagina? Haal de vorige versie van de pagina eenvoudig terug.

Toch hulp nodig?

Wij helpen u altijd graag. Is er meer nodig, dan zullen wij van te voren altijd de prijs met u bespreken.

Persoonlijke instructievideo? Een WordPress video van LupsOnline

U heeft een website laten maken of een website laten verbouwen bij LupsOnline. Nu is het zo dat u vervolgens vaak nog niet direct weet hoe alles in zijn werk gaat. Daarin komen wij u graag tegemoet. Wij vinden service naar onze klanten ontzettend belangrijk. Een WordPress handleiding zou dus al erg handig kunnen zijn.

Maar wat is er nog werkzamer dan een (lastig te lezen) handleiding? Een duidelijke instructievideo waarin u hoort en ziet wat u te doen staat om een succes van de website te maken!

WordPress video voor meer informatie niet genoeg? Wij helpen u graag van A tot Z

Het kan zijn dat de WordPress video voor uw website niet genoeg is. Het lukt u maar niet om aan het werk te gaan en de website te onderhouden of aan te passen. LupsOnline laat u wat dat betreft niet in de koude staan. Wij adviseren u graag en zorgen dat u de juiste afterservice krijgt. Denk aan verschillende vormen van onderhoud of een handige strippenkaart. Meer weten?

}