Home » Over ons » Afterservice

Afterservice van LupsOnline

U heeft een website of webshop door ons laten bouwen. Nu is het zo dat het belangrijk is om te zorgen dat alles goed blijft werken. Uiteraard zijn er veel zaken die u zelf kunt regelen met betrekking tot onderhoud. Maar de technische achterkant van uw website of webshop onderhouden… Dit kan soms best ingewikkeld zijn. Gelukkig regelen wij ook de afterservice bij LupsOnline!

Onderhoud laten doen door onze technische experts

Zoals gezegd kan het onderhouden van de achterzijde van de website best wat kennis vergen. Kennis die u vast kunt beheersen, maar heeft u daar tijd voor? Soms is het eenvoudiger om hier gewoon een technisch expert voor in te schakelen. Onderhoud op passende wijze laten verrichten? LupsOnline staat klaar met onderhoud op maat!

Zelf aan de slag met uw nieuwe website?

Een nieuwe tekst toevoegen? Een afbeelding wijzigen? Een product verwijderen? In dit kader bieden wij u de handige mogelijkheid van een instructievideo. Hierin wordt u uitgelegd hoe u het beste aan het werk kunt. Lees via onderstaande knop alle mogelijkheden:

Een strippenkaart voor alle duidelijkheid!

Bij LupsOnline heb je ook de mogelijkheid om een strippenkaart te nemen. Deze strippenkaart is in principe voor al onze diensten mogelijk plus naast de genoemde diensten, kunnen wij u vast ook met allerlei andere dingen helpen! Heeft u het idee dat uw website of webshop op een bepaald punt een aanpassing kan gebruiken? Laat dan gewoon een ‘stempel drukken’ op uw LupsOnline strippenkaart.

Laat ons de afterservice regelen!

Feit blijft dat u als ondernemer (of particulier) vaak het liefst de tijd neemt voor hetgeen waar u goed in bent. Dit is in vrijwel alle gevallen ook de meest rendabele manier van werken. Om die reden is het een goede optie om LupsOnline de afterservice te laten regelen. Dit doen wij met plezier en wij zijn hier ook nog eens erg  goed in!

}