Home » Marketing en communicatie

Marketing en communicatie

Wat ga je doen?

Wil jij aan de slag voor een Webdesign, Online Marketing & Audio- & Visuele Content bedrijf? Dan nodigt LupsOnline jou uit om kennis te komen maken!

Bij LupsOnline staan we in voor verschillende online (en offline) diensten, alles om de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers te optimaliseren. Het maken van een website en webshop is vaak nog maar het begin van het werven van ‘online bekendheid’. Al onze diensten (Website maken, Webshop maken, Video content, Foto content, SEO/SEA-diensten, Grafisch ontwerp, Juridische documenten, Domeinnaam & Hosting, Social Media & Content Creator) zien wij als verlengstuk van het verhogen van de online bekendheid voor onze opdrachtgevers.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede stageplek is en willen jou in het hele proces begeleiden. En natuurlijk hopen we ook veel van onze stagiaires te leren! Als stagiair Marketing & Communicatie mag jij je bezighouden met verschillende taken als: Klantcontact, Webdesign, Social media, SEO & Meer!

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die graag zijn/haar kennis wilt verreiken op het online gebied voor verschillende opdrachtgevers. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig aan het werk, je bent klantgericht, nauwkeurig, leergierig en neemt initiatief. Goede beheersing over de Nederlandse taal is vereist en ervaring met WordPress is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een werkplek in een jong en enthousiast team aan. Er is voldoende ruimte & hulp voor de stageopdrachten en natuurlijk laten we jou kennismaken met al onze diensten. Samen kijken we of jij in ons team past, welke werkzaamheden je wilt uitvoeren en stellen we doelstellingen op. Na de stageperiode is er ruimte om door te groeien in ons team.

Locatie: Hoofdstraat 1993781 AE Voorthuizen
Periode: Er is mogelijk een leerplaats beschikbaar vanaf 01-09-2020 tot 01-07-2021.
Vergoeding: Er is een Stagevergoeding.

Sollicteer direct!

Sellecteer de functie waarvoor u wilt solliciteren.
Upload hier uw CV

Wat onze klanten over ons zeggen

LupsOnline heeft voor ons diverse promotiefilmpjes opgenomen en geproduceerd. Wesley is flexibel en accuraat, denkt mee en levert een prima product. Een inhoudelijk vakman en ook thuis in alle ins and outs in social media land. LupsOnline, een aanrader om mee samen te werken.
Carel Schott
Carel Schott
18:31 20 Feb 20
Al een aantal jaar werk ik nauw samen met Michael van LupsOnline. Michael is erg flexibel en komt geregeld langs om alle plannen met elkaar te bespreken. We hebben diverse projecten door LupsOnline laten uitvoeren en gebruik gemaakt van de verschillende diensten. Michael heb ik al aan een aantal andere kennissen met een gerust hard mogen aanbevelen die op dit moment ook diensten afnemen van LupsOnline.
Sorent Bedrijf
Sorent Bedrijf
13:41 29 Nov 19
Bij deze wil ik jou, Michael, héél hartelijk bedanken voor al het werk dat je hebt verricht om van mijn bestaande site een prachtige up to date site te maken. Je hebt me verrast met het prachtige resultaat! Wat ik heel prettig vond was dat je zo open stond om samen te werken. Geweldig om te zien dat jij met al je kennis en ervaring ook mijn ideeën hebt kunnen verwezenlijken in de nieuwe website. Dankjewel daarvoor Michael. Al met al heb ik ons contact als prettig en jou als sympathiek ervaren. Dank ook nog voor de goede afronding en de duidelijk op een rij staande instructies om zelf te kunnen doen. Ècht SUPER!!!
Ingrid Oerlemans
Ingrid Oerlemans
17:55 15 Jun 20
michael heeft ons enorm geholpen met het opnieuw bouwen van een website. Ook heeft michael veel contacten zodat hij je overal mee kan helpen daar waar je de mensen zelf niet kent. Het contact is super, snel respons en vooral een eerlijk respons. Dankjewel lupsonline!
jantine keurhorst
jantine keurhorst
11:42 30 Mar 20
We ervaren de inzet van Lupsonline zeer positief. Een deskundig team met veel expertise. Michael is een professional met webdesign en Wesley met video content en social media beheer. Er is een snelle opvolging en uitvoering van de wensen van de klant. Het belangrijkste meetpunt zijn de positieve en lovende reacties van de website en social media bezoekers en de toenemende aantal volgers!
Stichting Langsdezijlijn
Stichting Langsdezijlijn
11:11 30 Jan 20
Doelgericht, efficiente werkwijze, snel en vriendelijk! Ik raad dit iedereen aan die een website wil laten maken!
Dave Marvin
Dave Marvin
10:38 11 Mar 19
Bij LupsOnline heb ik (o.a.) een logo laten maken. Dit was een fijne samenwerking: het logo was precies zoals ik het had gewild en de communicatie vlot.LupsOnline is een energiek en professioneel bedrijf: echte aanrader!
S Vrolijk Holding B.V.
S Vrolijk Holding B.V.
12:36 02 Nov 19
Ik gaf mijn bedoeling en doel van de site aan en er is voor mij een site gemaakt die daar helemaal aan voldoet en ook nog eens zeer snel!!! En daarbij kreeg ik een instructievideo, zodat ik eenvoudig zelf mijn site kan bijhouden en bijwerken. Het was een zeer prettige samenwerking.Volgend jaar heb ik nog een site nodig, voor ander werkzaamheden en zal ik zeker weer het vakmanschap van LupsOnline inschakelen.
Arnold Bos
Arnold Bos
18:25 22 Oct 19
LupsOnline heeft in opdracht een bedrijfsfilm gemaakt van ons nieuwe bedrijfspand. Wesley Lups heeft tijdens het proces met ons meegedacht en ideeën aangedragen. De opnamedag verliep soepel. Naast de bedrijfsfilm hebben ze 20 instructiefilmpjes gemaakt. We waren in staat om het filmen van zowel de bedrijfsfilm als de instructiefilmpjes te combineren. Dit had als grote voordeel dat we efficient met onze tijd en middelen om konden gaan. Het eindresultaat is zeer professioneel en voldoet aan onze verwachtingen. De samenwerking met LupsOnline was prettig te noemen.
W. van der Laan
W. van der Laan
13:54 26 Mar 20
Zeer positief over LupsOnline! Je behoefte wordt goed bepaald en je wordt op een energieke en proffesionele manier naar een top resultaat geholpen. 100% een aanrader!
Dylan van Wassenberg
Dylan van Wassenberg
19:05 02 Nov 19
We hebben met Wesley enkele bedrijfspromotie films opgenomen. Het was zeer prettig werken en we konden zeer snel schakelen. Er werd goed meegedacht en ingegrepen waar nodig. Wesley bedankt voor het eindresultaat
Golf4All Harderwijk
Golf4All Harderwijk
18:15 30 Apr 20
Zeer prettige samenwerking met Lups webdesign. Michael reageert snel op mail, denkt met je mee in oplossingen en weet je wensen goed te vertalen in een mooie website. Zeker een aanrader voor iedereen die een mooie en vakkundige website wil laten maken. In de toekomst zullen wij zeker nog vaker gebruik gaan maken van de kennis die Michael heeft.
Arendsnest Arendsnest
Arendsnest Arendsnest
20:48 12 May 19
Lups Online heeft een bedrijfsfilm gemaakt. De voorbereidingen en het filmen verliep professioneel en zeer prettig. De geïnterviewden werden keurig bejegend en geïnstrueerd. De film is perfect gemonteerd en na de 1e correctie was de film perfect. Vanuit Veluweportaal raden we Lups Online zeker aan
Peter Lups
Peter Lups
16:52 22 Nov 19
Lups Webdesign is een professioneel en efficient bedrijf dat mij uitstekent heeft geholpen met het maken en verbeteren van mijn CV. Ik kan zijn services absoluut aanraden.
Wiebe Schouten
Wiebe Schouten
07:33 17 Dec 18
Robin Johannesma
Robin Johannesma
13:34 30 Jan 20
Onlangs heeft Michael onze nieuwe website opgeleverd. Erg tevreden over het resultaat. Alle behoeftes zijn goed vertaald en gerealiseerd. Tijdens het hele traject op een fijne manier samengewerkt.
J.J. Brand
J.J. Brand
20:02 11 Jan 20
De eerste keer dat ik Wesley ontmoette zag en wist ik het al, die jongen gaat ervoor. Wesley is een hardwerkende, humoristische, vrolijke, nuchtere, serieuze en professionele vakman. Hij is betrouwbaar, weet gewoon waar hij mee bezig is en staat altijd open voor onverwachtse zaken. Met Wesley in zee gaan staat garant voor kwaliteit.
Lorié Productions
Lorié Productions
09:26 21 Feb 20
Lups Webdesign is een professioneel bedrijf dat goed met je wensen meedenkt, vlot werkt en kennis van zaken heeft. Een absolute aanrader om je website door te laten bouwen!
Jennifer De Smalen
Jennifer De Smalen
06:57 23 Oct 18
Samenwerking: super!Snelheid: zeer tevreden!Vriendelijkheid: helemaal top!Kwaliteit: 10+Een echte aanrader!!!!!
Oumayr 2012
Oumayr 2012
18:00 19 Sep 19
Ontzettend blij met de nieuwe website, duidelijke, overzichtelijke en makkelijke webshop. En een zeer goede service, vragen worden snel opgelost, een echte aanrader als u een nieuwe website wilt laten bouwen.
Mart van der lee
Mart van der lee
19:36 19 Nov 18
Dank voor een fijne samenwerking en een mooie nieuwe website. De communicatie en samenwerking is professioneel, duidelijk en prettig. De site werkt naar behoren en als ik vragen heb, kan ik altijd weer terug komen!
Irene van Gent
Irene van Gent
14:27 18 Nov 19
Het is prettig samenwerken met LupsOnline. Ons idee voor een website werd door Michael direct professioneel aangepakt hetgeen voor ons resulteerde in een functionele en mooie website waarmee wij erg tevreden zijn!
Melis & Ina Schimmel
Melis & Ina Schimmel
09:53 21 Jan 19
Wij zijn heel blij met Lupsonline. Korte lijntjes en onze site helemaal naar wens opgebouwd! En bij vragen wordt er snel gereageerd!
Peter Van Halder
Peter Van Halder
08:20 27 Jan 20

Onze cijfers

Projecten

Websites

Video's

Tevreden klanten