U wilt uw domeinnaam registreren: waarop moet u letten? Lees hier het handzame advies van LupOnline.

Domeinnaam registreren: waarop letten?

Het registreren van een domeinnaam begint met het vastleggen van een idee. In het blog ‘Wat is een goede domeinnaam’ geeft LupsOnline u de basistips voor het kiezen van een goede domeinnaam. Vervolgens gaat u een hostingpakket bestellen en uw website bouwen, tenzij u echter een domeinnaam registreert voor later gebruik.

Domeinnaam registreren: vergelijken

Nederland kent ruim 1.500 aanbieders van hostingpakketten. Kies uw provider aan de hand van het dienstenaanbod dat bij u past, de prijs/kwaliteitsverhouding en de klantbeoordelingen. Hierbij geldt dat kleine providers grote voordelen hebben, namelijk: ze

  • Garanderen een goede prijs-kwaliteitsverhouding;
  • Bieden een ruime keuze in hostingpakketten;
  • Staan dichtbij de klant en denken mee met startende of kleine ondernemers. U bent collega’s;
  • Zijn flexibel in hun mogelijkheden en adviezen;

Vul een contactformulier in en ondervind de voordelen van een hostingpakket bij Lupshosting voor u.

Domeinnaam registreren goedkoop?

Bij Lupshosting kunt u al aan de slag met een compleet hostingpakket vanaf 1,99 per maand. Kijk hier voor meer informatie. Vindt u de prijs belangrijk, stel uzelf dan de volgende vragen, voordat u uw keuze maakt.

  • Voor hoe lang wilt u uw domeinnaam of domeinnamen registreren: voor maximaal één jaar of langer? Sommige hosters zijn spotgoedkoop het eerste jaar en stijgen daarna snel in prijs.
  • Gaat u zelf met bijvoorbeeld WordPress aan de slag om een website of webshop te bouwen of blogs te schrijven? Dan heeft u ook een compleet hostingpakket nodig.
  • Wilt u ook een .com of .be domeinnaam vastleggen?
  • Heeft u advies nodig bij het bedenken van uw domeinnaam en/of het bouwen van uw website? Kies dan voor een webdesigner die ook uw domeinnaamregistratie en hosting regelt.

Domeinnaam registreren: kan het ook gratis?

Er zijn providers die domeinnamen gratis voor u registreren. Let alleen op: wilt u uw website bij hen onderbrengen, dan neemt u ook een hostingpakket af en deze zijn niet gratis.

Domeinnaam registreren: KvK

Op het Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel kunt u handzame tips vinden speciaal voor startende ondernemers.

Vraag nu meer informatie en tips op maat

Wilt u graag meer informatie en tips voor uw persoonlijke situatie? Vul ons contactformulier in of stel nu uw vraag via Livechat rechtsonder elke pagina.

}