Home » Diensten » Website laten maken » Website verbouwen

Website verbouwen

Website verbouwen bij LupsOnline

Veel ondernemers en particulieren maken het weleens mee: zij zijn niet tevreden met de huidige website. Wat kunt u hier dan aan doen? Uw website verbouwen is dan een goede optie; maar kies wel voor een specialist. Een goed werkende website is immers belangrijk. Een website geldt tegenwoordig immers als visitekaartje. Gelukkig kunnen wij u goed helpen met uw website verbouwen. Hoe? Lees verder, of neem contact met ons op. Wij staan in voor een goed werkende en betaalbare website.

Website verbouwen wegens ontevredenheid met huidige website

Er kan van alles mis zijn met uw website. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u de huidige content niet toereikend vindt. Op dat gebied kunnen wij u helpen met onze SEO contentBent u niet tevreden met het grafisch ontwerp van de website? Ook bij betere grafisch ontwerpen helpen wij u graag.

Wij gaan altijd gericht te werk met het verbouwen van uw website of andere contenten. Dat betekent dat wij kritisch kijken hoe wij uw website kunnen verbeteren.

Dit zou zelfs kunnen met onze handige strippenkaart service. Hierbij verlenen wij afterservice op momenten dat het nodig is. U betaalt enkel voor de verleende service op dat moment!

Huidige website als voorbeeld gebruiken voor uw nieuwe betaalbare website

Naast de mogelijkheid om uw website te laten verbouwen, biedt LupsOnline u ook de mogelijkheid aan om een geheel nieuwe website te laten maken. Hierbij gebruiken wij uw huidige website als voorbeeld. Wat houdt dit in? Wij vragen u of alle huidige content op dezelfde manier gebruikt mag worden. Zo niet, dan staan wij u hier graag in bij. Reken bij ons op een kritisch bureau.

Wij gaan voor een optimaal resultaat voor uw ‘kopie website’. Zo kunt u bij ons ook een goede responsive website laten maken: werkzaam op pc, tablet en smartphone.

En in geval van een kopie website, geven wij u zelfs tot €75,00 korting. Interesse? Vraag een offerte op maat aan!

Ga aan de slag met een betaalbare website

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij LupsOnline?
Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

}