Home » Diensten » Juridische documenten » Tarieven juridische documenten

Tarieven juridische documenten

Tarieven juridische documenten bij LupsOnline

Juridische documenten zijn essentieel voor uw website. Algemene voorwaarden, disclaimers en privacybeleid zorgen ervoor dat u op verschillende juridische fronten gedekt bent. Bij LupsOnline hanteren wij eerlijke tarieven wanneer het gaat om uw juridische documenten. Hier kunt u altijd op rekenen bij ons. Maar hoe zijn de tarieven precies ingedeeld? In het kader van de aan LupsOnline toe te dichten transparantie gaan wij hier verder op in.

Bestel nu het totaalpakket voor slechts €425,00.

Algemene voorwaarden kosten

Voor algemene voorwaarden geldt niet direct een vaste prijs, aangezien iedere hulpvraag anders is. Eén ding is wel zeker: u kunt rekenen op een betaalbare set algemene voorwaarden. Betaalbare kwaliteit is key bij LupsOnline. Vraag vooral een algemene voorwaarden offerte aan om aan de slag te gaan. Voor een standaard set algemene voorwaarden betaalt u €250,00.

Is uw hulpvraag specifieker? Dan kan het zijn dat de kosten hoger worden, maar hier wordt altijd eerst contact over opgenomen. De algemene voorwaarden offerte zal hier meer duidelijkheid over geven. Algemene voorwaarden laten maken? Laat uw algemene voorwaarden opstellen door gespecialiseerde juristen.

Tarieven privacybeleid

Voor de privacyverklaring betaalt u een vaste prijs bij LupsOnline. Deze wordt nog altijd keurig opgesteld door de ervaren juristen waar LupsOnline mee samenwerkt. Bekijk de tarieven en laat de implementatie over aan LupsOnline. Privacybeleid kost bij LupsOnline altijd €115,00.

Tarieven Cookieverklaring

Cookieverklaring kost bij LupsOnline altijd €60,00.

Tarieven disclaimer

Ook voor de disclaimers betaalt u een vaste prijs bij LupsOnline: €40,00. Bedenk u: de kosten zijn eenmalig. Dit geldt voor alle juridische documenten. Maar dan heeft u het wel netjes geregeld allemaal!

Totaalpakket juridische documenten en hoe bestellen juridische documenten?

Wilt u alle juridische documenten in een keer hebben? Dan kunt u kiezen voor het juridisch totaalpakket. Hier betaalt u 295,00 voor. Hierbij gaan we er wel vanuit dat u een standaard set algemene voorwaarden heeft. Bestellen? Klik op onderstaande knop:

}