Home » Diensten » Juridische documenten » Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer opstellen en laten implementeren door LupsOnline

U bent ondernemer en heeft vast weleens gehoord van het belang van juridische documenten voor uw website. Hierbij kunt u denken aan algemene voorwaarden of bijvoorbeeld privacybeleid. Naast het opstellen en plaatsen van deze documenten, is een disclaimer opstellen eveneens van groot belang. Maar wat houdt een disclaimer nu precies in?

Het gaat hierbij eigenlijk om een tweeledig document. Wanneer u de disclaimer bestelt bij LupsOnline, ontvangt u een versie voor in de mail en een versie voor op de website. Met disclaimers perkt u aansprakelijkheid in en verschaft u duidelijkheid over het gebruik van uw website. Benieuwd wat een disclaimer kost? Wacht niet langer en vraag eenvoudig een offerte aan!

Waarom een disclaimer opstellen bij LupsOnline?

Juridische documenten bestellen als een disclaimer bij LupsOnline? Goede keuze. Wij zorgen ervoor, in samenwerking met onze juridische partners, dat u goede documenten op maat krijgt. Daarnaast plaatsen wij de documenten keurig op uw website of webshop. Hier hoeft u niet meer over na te denken. Kort samengevat waar een disclaimer bestellen bij LupsOnline:

Gecertificeerd bureau

LupsOnline werkt samen met een gecertificeerd juridisch bureau voor juridische documenten. Zij stellen uw disclaimers keurig op.

Voordelig tarief

LupsOnline levert betaalbare juridische documenten, ook wanneer het gaat om disclaimer opstellen. Zeker in het geval van een totaalpakket juridische documenten bent u voordelig uit!

Implementatie website

Over implementatie hoeft u niet na te denken: LupsOnline zorgt ervoor dat uw disclaimers keurig geplaatst worden.

Disclaimer website

Een handig document voor op uw website en daarnaast een stuk tekst voor in de ‘footer’ van uw mail: LupsOnline regelt uw disclaimers. Maar hoe wordt dit geregeld? U kunt via onderstaand button een aanvraag indienen en wij zullen alles voor u verzorgen. Vervolgens kunnen wij u zelfs helpen met het implementeren van de disclaimer op uw website.

Disclaimer webshop

Heeft (of wilt) u een webshop laten maken of webshop laten verbouwen door LupsOnline? Dan wordt het grote belang van goede disclaimers waarschijnlijk snel duidelijk voor u. Webshops bieden veel verschillende opties aan de gebruikers ervan. Het plaatsen van bestellingen, het doen van betalingen op verschillende manieren en meer. Wel zo fijn wanneer uw klant weet waar hij of zij aan toe is.

Disclaimer aanvragen bij LupsOnline

Heeft u nog vragen over deze vorm van dienstverlening? Neem dan contact met ons op.
Direct aan de slag? Klik op onderstaande knop:

}