Home » Diensten » Foto content » Stockfotografie

Stockfotografie

Stockfotografie geregeld door LupsOnline

Stockfotografie draagt bij aan de professionele uitstraling van uw website en daardoor bedrijf. Een website laten maken? Kies dan voor stockfoto’s. Maar wat is een stockfoto nu precies? En waar is het goed voor?

Wanneer u een website of webshop laat maken, heeft u uiteraard afbeeldingen nodig. Een website zonder afbeeldingen oogt immers niet erg pakkend… Maar zomaar afbeeldingen kopiëren vanuit Google Afbeeldingen of een andere website? Dat is geen goed idee. In vrijwel alle gevallen gaat het hierbij om auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen (meer informatie over juridische zaken voor uw bedrijf ook mogelijk bij LupsOnline). Dat betekent dat u in de problemen kunt komen als u deze afbeeldingen gebruikt. Met stockfotografie loopt u dit risico niet. Het gaat hierbij om rechtenvrij beeldmateriaal.

LupsOnline heeft veel verstand van stockfoto’s en het toepassen ervan! Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Inbegrepen functies bij stockfotografie door LupsOnline

Schakelt u LupsOnline in voor uw rechtenvrij beeldmateriaal? Dan kunt u erop rekenen dat wij kwaliteit leveren.
Welke functies zijn altijd inbegrepen bij onze ‘stockfoto dienstverlening’?

Premium foto’s

De stockfoto’s die wij voor u selecteren, komen niet van gratis sites. Het gaat hier om goede foto’s van een premium platform.

Kwalitatieve foto’s

Omdat wij premium foto’s gebruiken, kunt u altijd rekenen op hoge kwaliteit in resolutie en vorm.

m

Oplevering in .jpg

Wilt u de afbeeldingen zelf gebruiken/plaatsen? Dan leveren wij deze altijd op in .jpg formaat.

/

Comprimeren voor uw website

Heeft u een LupsOnline website? Dan kunnen wij uw foto’s voor u plaatsen op de website.

Aan de slag met stockfotografie? LupsOnline staat klaar

Heeft u een eigen website, en wilt u stockfoto’s bestellen? Dan hoeft u ons enkel een onderwerp mede te delen en wij gaan aan het werk. Heeft u een website laten bouwen bij ons? Dan weten wij al beter hoe we u kunnen bijstaan met stockfotografie. Weten waar u aan toe bent qua kosten?

}