Home » Diensten » Foto content » Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Fotograaf bedrijfsfotografie voor bedrijfsfoto’s op maat

Fotograaf bedrijfsfotografie LupsOnline staat voor u klaar als u mooie bedrijfsfoto’s wilt laten maken. Naast een bedrijfsfilm laten maken, of uw social media campagne beheren; staat LupsOnline eveneens in voor het maken van kwalitatieve bedrijfsfoto’s. Want wat is bedrijfsfotografie en wat kunt u er precies mee?

Persoonlijke foto’s zijn een ‘must’ voor ieder bedrijf. Waarom? Het hebben van onder andere portretfoto’s en teamfoto’s in zelfde stijl; straalt professionaliteit uit. De bedrijfsfoto’s kunnen onder andere voor sociale media fotografie gebruikt worden of bijvoorbeeld voor uw website.

Uiteraard zijn ook andere bedrijfsfoto’s mogelijk. Denk aan het vastleggen van evenementen of locaties bijvoorbeeld! Benieuwd naar wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Diverse inbegrepen opties

Zoals we bij het maken van video content diverse inbegrepen functies bieden, doen wij dat ook bij bedrijfsfotografie. Hieronder treft u een handig overzicht van de inbegrepen functies wanneer u kiest voor bedrijfsfotografie door LupsOnline:

Fotografie

Uiteraard verzorgen wij de fotografie op een met u besproken wijze. Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel.

Selectie

Hebben wij de bedrijfsfoto’s geschoten? Dan zorgen onze specialisten voor een gedegen selectie.

f

Nabewerking

De nabewerking van uw foto’s kunt u als onlosmakelijk onderdeel van de fotodiensten beschouwen.

Kwalitatieve foto’s

Kwaliteit staat bij al onze diensten hoog op de lijst. Zo geldt dit ook voor bedrijfsfoto’s.

n

Oplevering in .jpg

Oplevering van de foto’s gebeurt bij ons altijd in .jpg bestand.

/

Comprimeren voor uw LupsOnline website

Heeft u uw website bij LupsOnline laten maken? Dan comprimeren wij de foto’s voor u.

Standaard portret bedrijfsfoto

Portretfoto’s zijn erg handig voor uw personeel (en uzelf). Heeft u een ‘ons team’ pagina op uw website? Dan staat het professioneel om ‘eenlijnigheid’ te hebben in de portretfoto’s. Ook voor de social media pagina’s (LinkedIn bijvoorbeeld) zijn portretfoto’s ideaal. Bij LupsOnline verzorgen wij keurige en betaalbare standaard portretfoto’s.

Artistiek portret bedrijfsfotografie

Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw bedrijfs-portretfoto’s?  Bij LupsOnline werken we graag creatief. Wij kunnen u absoluut ondersteunen in het maken van artistieke bedrijfsfoto’s.

Producten

Stelt u zich voor: u start een webshop. U hebt bepaalde producten (denk aan kleding of bouwmaterialen) die u in het overzicht wilt plaatsen. Wij kunnen de fotografie van deze producten voor u regelen. Zo krijgt u productfoto’s van hoge kwaliteit.

Fotograaf bedrijfsfotografie inschakelen?

Fotograaf bedrijfsfotografie inschakelen voor kwalitatieve bedrijfsfoto’s? Weten waar u aan toe bent qua kosten?
Vraag dan een offerte aan bij LupsOnline!

}