Home » Diensten » Domeinnaam & Hosting » Tarieven domeinnaam & hosting

Tarieven domeinnaam & hosting

Tarieven domeinnaam & hosting bij Lupshosting

Domeinnaam en hosting wordt eveneens voor u geregeld door het aan LupsOnline gelieerde Lupshosting. Ideaal toch? Een totaalpakket waarmee wij u kunnen assisteren. Naast uw website bouwen of webshop bouwen; kunt u bij ons gelieerde bedrijf aldus ook terecht voor domeinnaam en hosting. Natuurlijk is het voor u als ondernemer wel zo fijn om duidelijkheid te hebben over de kosten van hosting, domeinnamen registreren en domeinnaam aanvragen.

Webhosting en E-mail

Wat is webhosting precies? Bij webhosting biedt Lupshosting u eenvoudig gezegd ‘online opslagruimte‘. Hierbij gaat het om opslag van de content voor uw website. Afbeeldingen, tekst en bijvoorbeeld video’s. Daarnaast zorgt Lupshosting ervoor dat u e-mailadressen krijgt, gekoppeld aan deze domeinnaam. Benieuwd naar de tarieven voor beste hosting bij LupsOnline? Zie het handige overzicht  voor beste hosting hieronder:

*Standaard inbegrepen functies

  Onbeperkt dataverkeer

  One-click WordPress install

  400+ gratis one-click apps

  Onbepert e-mailadressen

  Spamfilters

  Let’s Encrypt (Gratis SSL!)

  Gratis sitebuilder

  MySQL 5, cPanel

  Gratis backups

  Gratis support

Tarieven domeinnaamregistratie

Wat is precies een domeinnaam? Wat is domeinnaamregistratie? Een domeinnaam is de naam die uw (unieke) website krijgt, met daarachter bijvoorbeeld een .com, .org of .net. Hierin heeft u bij Lupshosting veel opties. Uw website registreren kan goedkoop bij LupsOnline. Alvast een handig overzichtje van de prijzen die u bij domeinnaam controleren en domeinnamen registreren kunt verwachten:

 

Hosting & domeinnaam aanvragen?

Interesse gekregen? Registreer een domeinnaam en regel uw webhosting bij Lupshosting. Wij staan voor u klaar, ook bij vragen natuurlijk. Heeft u die? Neem dan contact met ons op!