Home » Diensten » Domeinnaam & Hosting

Domeinnaam en hosting door Lupshosting

Gelieerd aan ons webdesign bureau LupsOnline, is Lupshosting voor domeinnaam en hosting. Via Lupshosting is het mogelijk om verschillende zaken te regelen. Hierbij kunt u denken aan het registreren van domeinnamen. Daarnaast regelen wij de hosting voor u. Interesse? Vraag direct een een offerte aan. Domeinnaam controleren, webhosting goedkoop: alles wordt voor u geregeld. Volledige ontzorging, die u als ondernemer vast en zeker goed kunt gebruiken.

Domeinnaam registreren, wat is een domeinnaam?

Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is, eenvoudig uitgelegd, de naam die uw website krijgt. Het fijne is dat Lupshosting een domeinnaam kan controleren, om te zien of deze beschikbaar is. Vervolgens kunnen wij uw domeinnaam registreren. Hierbij heeft u veel verschillende opties bij ons. Denk bijvoorbeeld aan een .com, een .net of een .info domeinnaam. Wij zorgen ervoor dat u een unieke en goede domeinnaam krijgt! En domeinnamen registreren is zeer betaalbaar bij Lupshosting. Dit is de service die wij aan onze klanten graag willen bieden.

Webhosting bij Lupshosting: wat is hosting?

Ook voor webhosting bent u aan het juiste adres bij Lupshosting. Maar wat is hosting precies? Wij verzorgen onder andere Nederlandse hosting, waarbij wij zorgen voor opslag van content. Hierbij gaat het om de content van uw website. Tekst, afbeeldingen, video’s, banners en meer. Het fijne is, dat u hierbij ruime keuze hebt.

Wij bieden immers verschillende soorten pakketten bij Lupshosting voor onder andere Nederlandse hosting. Simpelweg omdat er ook verschillende behoeftes zijn per ondernemer! Denk aan:

Brons Pakket

2 GB SSD opslag, gratis SSL en meer.

Goud Pakket

25 GB SSD opslag, gratis SSL, mogelijkheid om 2 domeinnamen te koppelen en meer.

Premium Pakket

250 GB SSD opslag, gratis SSL, mogelijkheid om 5 domeinnamen te koppelen en meer.

E-mail regelen? Ook dit kan bij Lupshosting

Bij onze hostingpakketten verzorgen wij ook altijd e-mailadressen. Op die manier kunt u contact onderhouden met klanten. Het is mogelijk om zelfs meerdere e-mailadressen te koppelen. Het fijne is dat de e-mailadressen ook in lijn zijn met uw bedrijfsnaam. Heet uw bedrijf ‘bedrijf’? Dan zou het e-mailadres [email protected]/com/etc. zijn!

Domeinnaam en hosting bij LupsOnline?

Bij ons kunt u precies bestellen wat u nodig hebt op het gebied van webhosting en domeinnamen. Wij zullen uw domeinnaam registreren en uw hosting klaarzetten. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.

Wat onze klanten over ons zeggen

Dylan van Wassenberg
Generation Key

Zeer positief over LupsOnline! Je behoefte wordt goed bepaald en je wordt op een energieke en proffesionele manier naar een top resultaat geholpen. 100% een...

... Lees verder
Arnold Bos
Arnold Bos

Ik gaf mijn bedoeling en doel van de site aan en er is voor mij een site gemaakt die daar helemaal aan voldoet en ook nog eens zeer snel!!! En daarbij kreeg...

... Lees verder
Jennifer de Smalen
OpspeuringVerzocht

LupsOnline is een professioneel bedrijf dat goed met je wensen meedenkt, vlot werkt en kennis van zaken heeft. Een absolute aanrader om je website door te...

... Lees verder

Meer info over domeinnaam en hosting?
Vraag gerust!