Home » Contact » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Aanvraag

Hoe bestel ik een dienst?

Een ‘dienst bestellen‘ is bij LupsOnline eenvoudig. U kunt een offerte aanvragen of contact opnemen. Op die manier maakt u uw wensen kenbaar en gaan wij vervolgens meteen voor u aan het werk!

Moet er altijd een offerte worden aangevraagd?

Het aanvragen van een offerte is in principe de bedoeling. Offertes kunnen bij LupsOnline digitaal ondertekend worden: dit betekent dat er op dat punt een overeenkomst tot stand is gekomen tussen u en ons. Natuurlijk is een prijsindicatie wel een mogelijkheid of vragen vooraf. Neem hiervoor contact met ons op.

Zijn er vast af te nemen pakketten?

Bij LupsOnline is het zeker mogelijk om pakketten af te nemen. Met de pakketten proberen we u op een zo volledige en voordelige wijze te ondersteunen. Benieuwd naar de prijzen? Kijk dan vooral naar onze pakketten.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Heeft u geen antwoord op uw vraag of vragen kun vinden op deze pagina? Dan zijn er genoeg andere mogelijkheden om uw vraag te stellen. Klik bijvoorbeeld op de contactpagina. U kunt ons ook bellen of WhatsAppen op 0341 – 23001. Een mail sturen? dat kan naar info@lupsonline.nl. U kunt erop rekenen dat wij altijd snel en adequaat reageren.

Kan ik ook langskomen voor advies?

Goede klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij u op alle mogelijke manieren willen ondersteunen. Is het nodig om persoonlijk in gesprek te gaan? Dan kan dat natuurlijk.

U kunt terecht op onze locatie in Apeldoorn of Voorthuizen. Vraag via onze contactpagina een afspraak aan.

Ik heb zelf wat ideeën, maar ben nog niet zeker erover. Kan ik hierover sparren met LupsOnline?

Natuurlijk is dat mogelijk! Ons team staat altijd klaar om u van A tot Z te begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat uw dienst aansluit op uw wensen. Het is bij ons zelfs mogelijk om een bestaande website te laten verbouwen. Van dit proces maakt sparren met de klant groot onderdeel uit.

Ik heb met spoed een nieuwe website nodig, kan dat?

U vraagt, wij draaien. Ook zeker wanneer het gaat om spoedgevallen. Heeft u met spoed een website nodig? Dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt een offerte aanvragen, of ons gewoon bellen of WhatsAppen op: 0342 – 230001.

Video & foto content

Levert LupsOnline zelf een videospecialist?

Zeker: onze videospecialist komt bij u op locatie en verzorgt alles van A tot Z. Dus in gesprek over het script, het filmen en vervolgens het bewerken.

Komt er een fotograaf bij ons op locatie, of hebben jullie een eigen locatie?

Onze fotograaf komt zelf bij u op de besproken locatie!

Maakt LupsOnline foto’s voor mijn website? Of moet ik de foto’s zelf verzorgen?

Wij hebben gemerkt dat het beter werkt wanneer u als klant de foto’s aanlevert voor de website. Wilt u dit liever aan ons uitbesteden? Dan kunnen wij u eventueel voorzien van bedrijfsfotografie of stockfotografie.

Website – Algemeen

Wie ontwerpt mijn website?

Vormgeving van uw website is belangrijk. U kunt uw website immers beschouwen als het ‘online visitekaartje’ van uw bedrijf. Daarom richt LupsOnline zich met hoge focus op het ontwerp van uw website. Het ontwerp van uw website wordt gedaan door Michael en Wesley Lups. Zij hebben hier ruime ervaring mee en zorgen ervoor dat uw website er representatief uitziet. En wanneer het nodig is om onze capaciteit te vergroten, hebben wij een breed netwerk aan geselecteerde freelancers. Zij ondersteunen ons in het ontwerpen van uw website!

Wat is de levertijd van mijn website?

Uw website is vrijwel altijd binnen 15 werkdagen geleverd, als het normale traject wordt gevolgd. Heeft u feedback op het resultaat van uw website? Dat is natuurlijk prima! Voor een feedbackronde rekenen wij meestal 5 dagen.

Wat kost een website bij LupsOnline?

Bij LupsOnline betaalt u altijd een zeer redelijke prijs voor het laten maken van een website. Benieuwd naar de tarieven? Bekijk ons handige tarievenoverzicht! Hier ziet u precies wat een website u zal kosten.

Moet ik voor elke aanpassing betalen?

Wij proberen u altijd zoveel mogelijk te ondersteunen. Omdat wij graag willen dat u niet teveel geld kwijt bent, denken wij altijd mee. Zijn de aanpassingen omvangrijk of moeten wij u hier zelf kosten voor maken? Dan ontvangt u uiteraard eerst een offerte. Zo weet u precies waar u qua kosten aan toe bent.

Betaal ik maandelijkse kosten voor mijn website?

Enkel voor het laten maken van een website betaalt u uiteraard geen maandelijkse kosten. Kiest u voor onderhoud, hosting en/of SEO-diensten? Dan betaalt u wel maandelijkse kosten. Uit deze maandelijkse dienstverlening haalt u overigens ook weer veel voordeel met betrekking tot onder andere vindbaarheid!

Wat zijn de kosten van extra pagina’s bij LupsOnline?

Bij LupsOnline vinden wij het belangrijk om uw kosten beperkt te houden. Daarom zijn onze tarieven altijd redelijk. Benieuwd naar de kosten voor extra pagina’s? Bekijk dan het tarievenoverzicht van LupsOnline.

Hoeveel kost het om regelmatig mijn website te laten updaten?

Natuurlijk is het bij LupsOnline mogelijk om onderhoud te laten verrichten aan uw website. Wij zorgen er graag voor dat alles netjes in vorm blijft. Ook voor onderhoud en updates zijn de tarieven schappelijk bij ons. Zie de pagina voor onderhoud voor meer informatie!

Website – vormgeving & extra functies

Is mijn website geschikt voor gebruik op de mobiele telefoon of tablet?

Uiteraard. Wij verzorgen voor u een zogeheten ‘responsive website’. Opent u de website op een computer? Dan krijgt u de computerversie. Opent u de website op een tablet of smartphone? Dan krijgt u een daarop aangepaste versie te zien.

Ik heb al een eigen template, kan LupsOnline hiermee werken?

Natuurlijk is dit mogelijk. Wij kunnen werken met iedere template en zien wij verbetermogelijkheden? Dan hoort u uiteraard van ons. Advies is immers deel van het werk als webdesigner.

Ik wil graag een ander template voor mijn mobiele website, is dit mogelijk?

Dat is niet mogelijk: wij maken gebruik van één template wanneer wij uw website bouwen.

Gebruiken jullie mijn huisstijl of kunnen jullie een huisstijl voor mij ontwerpen?

Als u al een huisstijl heeft, gebruiken wij deze. Maar uiteraard is het bij LupsOnline ook mogelijk om een volledige huisstijl te laten ontwerpen. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in grafische vormgeving.

Ik heb nog geen logo voor mijn website. Kunnen jullie dit maken?

Ook een logo kunnen wij voor u maken. Kijk voor meer informatie op de pagina voor logo’s van LupsOnline. Reken op een mooi en betaalbaar logo!

Is het mogelijk om een Engelstalige website te bouwen?

Dat is zeker mogelijk. Gelukkig beheersen wij de Engelse taal goed en kunnen wij u zelfs voorzien van Engelstalige SEO content.

Ik wil graag een contactformulier op mijn website plaatsen, kan dit?

Natuurlijk kan dit. Wij zorgen ervoor dat u een keurig contactformulier op de website krijgt!

Hoeveel pagina’s kan mijn website bevatten?

Uw website kan in principe onbeperkt veel pagina’s bevatten. Hierbij bent u wel afhankelijk van het soort hostingpakket dat u heeft. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden met betrekking tot hosting? Bezoek dan de pagina voor hosting van LupsOnline.

Website CMS-beheersysteem

Hoe kan ik zelf mijn website aanpassen?

Dit gaat vrij eenvoudig via het WordPress dashboard. U logt in en kunt vervolgens via een handig menu van alles aanpassen. Hiervoor ontvangt u van ons een instructievideo zodat u zelf aan de slag kunt!

Wat kan ik zoal zelf aanpassen bij mijn website?

In principe kunt u alles aanpassen bij uw website. Het meest eenvoudig past u tekstuele en visuele content aan. Dit gaat vrij simpel via een balkje aan de linkerzijde in het WordPress Dashboard.

Bouwen jullie de website met WordPress?

Wij bouwen uw website inderdaad ook met WordPress. Dit doen wij omdat wij veel ervaring hebben met WordPress en op die manier een mooie website voor u kunnen bouwen.

Wordt er eigenlijk ook met een andere ‘CMS’ dan WordPress gewerkt?

Nee, wij werken enkel met WordPress. Benieuwd naar de reden hiervoor? Lees dan de blog ‘waarom WordPress’ op onze website. Daarnaast zijn wij als webdesign bureau in verre mate gespecialiseerd in het bouwen van websites met WordPress. Op deze manier kunnen wij u dus zeer goede kwaliteit garanderen.

Hosting, Domeinnaam & E-mailadres

Ik heb al een domeinnaam. Kan ik deze nu gebruiken?

Natuurlijk is dat mogelijk. Deze kunnen wij eenvoudig voor u verhuizen zodat u onder onze dienstverlening valt. Voor de volledigheid is dit wel zo handig. Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om bij uw huidige provider te blijven.

Ik heb al een hostingpakket. Kan ik deze gebruiken?

Dat is mogelijk bij ons. Echter raden wij u aan om te verhuizen in dit kader. Op die manier is het voor ons mogelijk om u de beste service te verlenen. Door alle werkzaamheden samen te voegen, zorgen wij er immers voor dat wij precies weten hoe uw website ervoor staat.

Kan ik het e-mailadres dat ik al heb blijven gebruiken?

Net als bij de domeinnaam, kunt u natuurlijk het e-mailadres blijven gebruiken dat u al had. Wel is het zo dat LupsOnline u graag zo compleet mogelijk voorziet van dienstverlening. Daarom raden wij u aan een e-mailadres bij ons te nemen.

Vindbaarheid

Is mijn nieuwe website goed vindbaar in zoekmachines?

Dat hangt een beetje af van hoeveel energie u hierin steekt. Met de juiste SEO-diensten, kan de website al snel goed vindbaar zijn op verschillende zoekmachines. Wij kunnen u hier uiteraard bij helpen. Ook zijn er nog andere mogelijkheden waarover wij u kunnen adviseren. Denk hierbij onder andere aan Social Media.

Meldt LupsOnline mijn nieuw gemaakte website aan bij zoekmachines?

Dat doen wij zeker! Namelijk bij Bing en Google. Dit zijn de meest gebruikte zoekmachines dus op die manier behaalt u de meeste successen met betrekking tot vindbaarheid.

Wordt de traffic naar mijn website bijgehouden door LupsOnline?

LupsOnline maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoeveel bezoekers er naar uw website toe komen. Met deze handige tool wordt traffic gemeten en kunnen wij u adviseren over te nemen stappen.

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?

Er zijn verschillende manieren waarop u meer bezoekers naar uw website krijgt. Natuurlijk is de juiste grafische vormgeving van belang: het oog wil immers ook iets. Zie uw website als het ‘online visitekaartje’ van uw bedrijf. Gelukkig zijn wij bij LupsOnline heer en meester in het vormgeven en ontwerpen van prachtige websites!

Daarnaast is het zeer belangrijk om te zorgen voor sterke content. In SEO content zijn wij gespecialiseerd. Natuurlijk is het goed om uw website te vullen met de passende zoektermen. Maar wat nog belangrijker is dan dit: zorgen voor goed lopende en goed leesbare teksten. Teksten die aantrekkelijk zijn voor de lezer. Want hoewel met de juiste zoektermen bezoekers eenvoudig naar de website komen, wordt de vindbaarheid niet beter als de bezoekers vervolgens direct weggaan (bouncen). Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het schrijven van goede teksten met de juiste zoektermen!

Kan ik ook zelf met SEO aan de slag?

Natuurlijk kan dit. Hoewel goed SEO schrijven een kunst blijft, is het voor iedereen mogelijk om hiermee aan de slag te gaan. Gelukkig is er de gratis Yoast-tool om te checken of een tekst SEO-proof is. Daarnaast is het voor ons mogelijk om u te helpen. Wij kunnen bijvoorbeeld een SEO adviesplan voor u schrijven. Hierin krijgt u handige informatie waarmee u zelf uit de voeten kunt!

Is het verstandig om links naar andere websites te plaatsen op mijn eigen website?

Dit is op zich een goede keuze. Het is echter wel zo dat het moet gaan om een relevante link naar een kwalitatieve website. Het is bijvoorbeeld beter om te ‘linken’ naar zogenaamde gezaghebbende websites. Ook is het natuurlijk niet aan te raden om te linken naar concurrenten. Lees hier meer over linkbuilding.

Content

Levert LupsOnline ook content voor op mijn website?

Wij kunnen voor u inderdaad de content leveren. Denk hierbij aan SEO teksten, afbeeldingen, websiteteksten en video’s. Wij helpen u graag van A tot Z aan een goede website, zodat u er niet meer over hoeft na te denken.

Schrijft LupsOnline ook de teksten voor op mijn website?

Wij kunnen, zoals bij de vraag over content al aangegeven, ook de teksten leveren voor op de website. Wij werken met gespecialiseerde schrijvers die met hun teksten zorgen voor betere online vindbaarheid!

Levering

Ik ben niet tevreden over mijn dienst, wat nu?

Dat is erg vervelend! Uw klachten en opmerkingen nemen wij uiteraard serieus. Bent u niet tevreden over het resultaat? Neem dan direct contact met ons op. We gaan dan samen met u op zoek naar een passende oplossing!

Ik ben niet tevreden over het eindresultaat. Kan ik mijn aanbetaling terugkrijgen?

Het is in principe niet mogelijk om een aanbetaling terug te krijgen wanneer u niet tevreden bent met het resultaat. Wij proberen altijd tot een gezamenlijke oplossing te komen en tot nu toe is dat altijd goed gelukt. Heeft u vragen of opmerkingen over uw website? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Hebben jullie een niet goed, geld terug garantie?

In beginsel is dit niet de bedoeling. Wij willen, wanneer u ontevreden bent, in samenspraak tot een goede oplossing komen. Dit is ons tot nu toe altijd gelukt. Wij denken met u mee! Ontevreden? Neem direct contact op!

Is er een opzegtermijn?

Of er een opzegtermijn geldt, hangt af van uw situatie. Als u bijvoorbeeld een website heeft laten maken en verder geen maandelijkse diensten afneemt geldt er geen opzegtermijn. Bij maandelijkse dienstverlening kan dit anders zijn.

Betaling

Wat zijn de betaalopties bij LupsOnline?

Bij LupsOnline kunt u gebruik maken van verschillende betaalopties. Op die manier proberen wij het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Wat zijn de opties bij ons? Overschrijving is bijvoorbeeld mogelijk naar het op de factuur aangegeven rekeningnummer. Verder kunt u bij ons betalen via iDEAL en PayPal.

Ik vind de betalingstermijn te kort, kan ik hierover een afspraak maken?

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk met u mee te denken. Ook op financieel gebied! Neem contact op en we komen vast tot een goede oplossing!

Kan ik mijn dienst in termijnen betalen?

Het betalen van uw website in termijnen is op dit moment niet mogelijk bij LupsOnline. Gelukkig zijn de tarieven scherp, waardoor de investering minder groot is.

Overige

Zijn de juridische documenten die jullie voor mijn website leveren juridisch in orde?

De juridische documenten laten wij opstellen door een gespecialiseerd juridisch bureau waar wij mee samen werken. Het opstellen van algemene voorwaarden of het opstellen van een privacyverklaring gebeurt daar dagelijks. Op basis van uw gegevens worden de algemene voorwaarden of privacyverklaringen opgesteld. Dit betekent dat de documenten op maat zijn voor uw bedrijf!

Benieuwd naar meer informatie? Bekijk de pagina voor juridische documenten.

Ik wil graag een recensie achterlaten, waar kan dat?

U kunt een recensie achterlaten bij Google Bedrijven. De reden dat wij dat via deze link doen, is dat wij dit niet kunnen verwijderen.

Ik wil graag meerdere websites gebruiken, hoeveel kost dit mij? Krijg ik korting?

Natuurlijk is dit mogelijk. Wij maken zoveel websites als u wilt. Ook denken wij hierin mee qua prijs. Wanneer voor ons duidelijk is wat u precies van ons verwacht, kunnen wij eventueel een kwantiteitskorting overeenkomen.

Wie behoudt het auteursrecht op mijn website?

Wij werken altijd netjes volgens het Nederlandse (en Europese) Auteursrecht. Dit betekent dat de auteursrechten van de website na oplevering van u zijn. Meer informatie over ons beleid met betrekking tot auteursrechten? Bekijk dan onze algemene voorwaarden.

Op welke manieren kan LupsOnline mijn social media beheren?

Wij beheren uw pagina’s, zorgen desgewenst voor content en spreken met u een volledig plan door. Op die manier kunt u de beste uitingen vanuit uw bedrijf doen.

Staat uw vraag er niet tussen?
Aarzel niet contact met ons op te nemen!

}